Een Bestand Overzetten Van Een Telefoon Naar Een USB-flashstation

Inhoudsopgave:

Een Bestand Overzetten Van Een Telefoon Naar Een USB-flashstation
Een Bestand Overzetten Van Een Telefoon Naar Een USB-flashstation

Video: Een Bestand Overzetten Van Een Telefoon Naar Een USB-flashstation

Video: Een Bestand Overzetten Van Een Telefoon Naar Een USB-flashstation
Video: Galaxy S10 / S10+: How to Transfer / Backup Photos to USB Flash Thumb Drive 2024, April
Anonim

De mobiele telefoon vervult nu niet alleen zijn hoofdfunctie, maar dient ook als camera, muziekspeler, apparaat voor games en communicatie. De functionaliteit is te vergelijken met die van een computer, en het komt vaak voor dat de bestanden niet minder op de telefoon staan dan op een gewone pc.

Een bestand overzetten van een telefoon naar een USB-flashstation
Een bestand overzetten van een telefoon naar een USB-flashstation

Noodzakelijk

  • 1. Telefoon met geheugenkaart,
  • 2.koord om de telefoon op een computer of bluetooth aan te sluiten,
  • 3.kaartlezer.

instructies:

Stap 1

Bestanden overzetten van een telefoon naar een USB-flashstation is niet altijd gemakkelijk en handig, maar soms is het gewoon nodig om ruimte in de telefoon over te laten voor andere informatie. In het geval dat u een foto- of muziekbestand naar een USB-flashstation moet overbrengen, kunt u dit doen door het in de lijst met bestanden te selecteren, maar zonder het te openen. Stel de selectie in op het bestand dat u nodig hebt en klik op de knop "Eigenschappen" of een andere soortgelijke (afhankelijk van uw telefoonmodel). Selecteer de functie "verplaatsen" op het tabblad dat verschijnt en vervolgens in het geopende venster - "verplaats de geselecteerde". U wordt gevraagd om het bestand op uw telefoon of op een geheugenkaart op te slaan, selecteer "geheugenkaart". Het bestand wordt naar de USB-stick verplaatst.

Stap 2

Als het bestand groot is of uw telefoon geen ondersteuning biedt voor het verplaatsen van bestanden naar een USB-flashstation, en wanneer u het selecteert in de eigenschappen, vindt u geen mogelijkheid om het bestand naar de geheugenkaart te verplaatsen, dan zal het iets meer zijn moeilijk om het bestand op de USB-stick te plaatsen. U hebt een kaartlezer nodig - een apparaat om flashdrives op een computer te lezen, evenals een verbinding tussen de telefoon en een computer - een snoer of Bluetooth. Sluit de telefoon aan op de computer en kopieer het bestand van het telefoongeheugen naar de computer. Dit kan door de telefoonmap op de computer te openen en het gewenste bestand met de muis naar een van de computermappen te slepen.

Stap 3

Verwijder de geheugenkaart uit uw telefoon en plaats deze in de kaartlezer. Zoek met behulp van bestandsbeheer het bestand in het geheugen van de computer en verplaats het naar uw geheugenkaart.

Stap 4

Plaats de geheugenkaart terug in uw telefoon en controleer of deze werkt, controleer of het gewenste bestand wordt geopend. Als alles in orde is, kunt u het bestand uit het telefoon- en computergeheugen verwijderen, zodat het alleen op de USB-stick staat - wat u nodig had.

Aanbevolen: