Een Bestand Overzetten Naar Je Telefoon Via Bluetooth Using

Inhoudsopgave:

Een Bestand Overzetten Naar Je Telefoon Via Bluetooth Using
Een Bestand Overzetten Naar Je Telefoon Via Bluetooth Using

Video: Een Bestand Overzetten Naar Je Telefoon Via Bluetooth Using

Video: Een Bestand Overzetten Naar Je Telefoon Via Bluetooth Using
Video: Как передавать файлы между Android и Windows 10 через Bluetooth 2024, April
Anonim

U kunt de informatie naar uw mobiele telefoon kopiëren met een geschikte USB-kabel of draadloze Bluetooth-technologie. De tweede methode is veel handiger omdat er geen fysieke verbinding tussen de telefoon en een ander apparaat nodig is.

Een bestand overzetten naar je telefoon via bluetooth using
Een bestand overzetten naar je telefoon via bluetooth using

Het is nodig

Bluetooth-adapter

instructies:

Stap 1

Gebruik een Bluetooth-adapter om bestanden vanaf een computer of laptop naar uw telefoon over te zetten. Het kan een ingebouwde module zijn of een apart extern apparaat dat op de USB-poort is aangesloten. Installeer de stuurprogramma's voor deze Bluetooth-adapter.

Stap 2

Zoek geschikte bestanden op de websites van de fabrikanten van dit apparaat of mobiele computer. Open Apparaatbeheer en zoek de naam van de Bluetooth-module. Klik erop met de rechtermuisknop en ga naar het menu "Stuurprogramma's bijwerken".

Stap 3

Geef in het nieuwe venster de optie voor handmatige installatie op en selecteer de map waarin u de gedownloade stuurprogrammabestanden hebt opgeslagen. Start uw computer opnieuw op om de gewenste functionaliteit in Windows te integreren.

Stap 4

Zet nu de Bluetooth-adapter van uw mobiele telefoon aan. Zorg ervoor dat de machine is geopend voor zoeken. Zoek het gewenste bestand op de harde schijf van uw computer. Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer "Verzenden".

Stap 5

Selecteer in het uitgevouwen menu het item "Bluetooth-apparaat". Wacht tot het zoekvenster voor beschikbare apparaten verschijnt. Klik op de knop Bijwerken. Nadat uw mobiele telefoon in de lijst is verschenen, dubbelklikt u met de linkermuisknop op de naam ervan.

Stap 6

Voer het wachtwoord in dat nodig is om apparaten te synchroniseren. Voer het wachtwoord opnieuw in het menu van de mobiele telefoon in. Wacht tot de procedure voor het uploaden van bestanden is voltooid.

Stap 7

Als u gegevens van een andere mobiele telefoon wilt overbrengen, opent u de map waarin de gewenste bestanden zijn opgeslagen. Markeer er een en ga naar de mogelijke opties.

Stap 8

Selecteer Verzenden en selecteer de optie Verzenden via Bluetooth. Wacht tot het zoeken naar de gewenste telefoon is voltooid, selecteer deze en klik op "Verzenden". Voer het wachtwoord in om toegang te krijgen tot de tweede telefoon. Breng de rest van de bestanden op dezelfde manier over.

Aanbevolen: