Een Bestand Naar Uw Telefoon Verzenden

Inhoudsopgave:

Een Bestand Naar Uw Telefoon Verzenden
Een Bestand Naar Uw Telefoon Verzenden

Video: Een Bestand Naar Uw Telefoon Verzenden

Video: Een Bestand Naar Uw Telefoon Verzenden
Video: GPX bestanden verzenden van je smartphone naar je Garmin handheld 2024, Mei
Anonim

Muziek, foto's, videobestanden - dit alles is veel handiger om met een computer naar de telefoon te downloaden dan veel geld te betalen voor downloads van wap-sites. En waarom een refrein van je favoriete nummer kopen dat door iemand is geknipt, als je het hele nummer gratis kunt kopiëren? Maar hiervoor moet je wel bestanden naar je telefoon kunnen sturen. Er zijn drie meest voorkomende manieren om bestanden te kopiëren: kabel, Bluetooth en infrarood.

Een bestand naar uw telefoon verzenden
Een bestand naar uw telefoon verzenden

instructies:

Stap 1

Om een bestand via de infraroodpoort naar de telefoon te sturen, hebben we de juiste functionaliteit van de telefoon nodig en een infraroodpoort die op de computer is aangesloten. We zetten de poort op de telefoon aan en leiden deze naar de computerpoort. Als de infraroodpoort correct is geïnstalleerd, detecteert Windows de telefoon als een computer in de buurt. Het bestand wordt via de rechtermuisknop en de menuopdracht "Verzenden" naar de telefoon verzonden. Selecteer in het geopende submenu "Buurcomputer" en bevestig met het juiste telefoonsignaal de acceptatie van het bestand.

Stap 2

Infraroodpoorten bieden geen hoge snelheden voor informatieoverdracht en hebben een kort bereik. Voor een snellere bestandsoverdracht binnen een straal van enkele meters maken we gebruik van een Bluetooth-verbinding. We hebben een adapter nodig voor een computer en een bijbehorende optie in een mobiele telefoon. Nadat we Bluetooth hebben ingeschakeld, zoeken we naar beschikbare apparaten en wijzen de computer en telefoon toe aan gekoppelde apparaten. De verdere procedure is hetzelfde als bij kopiëren via de infraroodpoort. Selecteer het bestand met de rechtermuisknop, dan - "Verzenden", dan - "Bluetooth-apparaat". Aan de telefoon bevestigen we de ontvangst van het bestand. Met behulp van de beschreven methode kunt u bestanden overzetten van een andere mobiele telefoon.

Stap 3

De snelste manier om een bestand naar uw telefoon te verzenden, is echter met een snoer. Om de telefoon aan te sluiten en te bedienen, worden gespecialiseerde programma's gebruikt, die verschillen afhankelijk van de fabrikant van het apparaat. Voor Nokia-telefoons is dit bijvoorbeeld het programma Nokia PC Suite. Door de telefoon via een dergelijk programma te verbinden, kunnen we bestanden net zo gemakkelijk kopiëren als ze van map naar map verplaatsen met Windows Verkenner. Wanneer u de telefoon via een snoer aansluit, kunt u bovendien de interface "Verwisselbare schijf" selecteren en de bestanden kopiëren net als op een gewone USB-stick. De bestanden worden dus rechtstreeks naar een willekeurige map van de telefoon of geheugenkaart overgebracht.

We hopen dat u nu geen problemen zult hebben met het probleem van het verzenden van een bestand naar uw telefoon, en dat de noodzaak om geld te betalen voor het vullen van uw favoriete mobiele telefoon met mediabestanden zal verdwijnen.

Aanbevolen: