Bonuspunten Gebruiken

Inhoudsopgave:

Bonuspunten Gebruiken
Bonuspunten Gebruiken

Video: Bonuspunten Gebruiken

Video: Bonuspunten Gebruiken
Video: Hoe Wij Gratis Business Class Vliegen - Flying Blue Miles 2024, Mei
Anonim

De mobiele operator "Megafon" crediteert constant bonuspunten op het account van de abonnee, die in de toekomst door hem naar eigen goeddunken kunnen worden besteed. Maandelijks worden punten toegekend.

Bonuspunten gebruiken
Bonuspunten gebruiken

Noodzakelijk

telefoon

instructies:

Stap 1

Start de Service Guide-service op uw telefoon en word lid van het Megafon-bonusprogramma. U kunt ook verbinding maken met de dienst via een verzoek of sms naar het korte nummer 5010 met de tekst 5010. Nadat u uw aanvraag heeft geregistreerd, ontvangt u een kort bericht waarin u wordt geïnformeerd dat u bent opgenomen in de lijst met abonnees van het bonusprogramma. U kunt dit ook doen bij het kopen van een simkaart door contact op te nemen met de verkopers van een mobiele salon of de medewerkers van Megafon-servicecentra.

Stap 2

Naarmate de tijd verstrijkt, controleert u regelmatig uw bonussaldo, het wordt weergegeven wanneer u een verzoek stuurt naar het nummer * 100 #, dat wil zeggen, zoals bij een normaal verzoek om de status van uw persoonlijke account op het huidige moment. Punten worden mogelijk niet onmiddellijk bijgeschreven, ze verschijnen op uw account terwijl u het bedrag uitgeeft aan de communicatiediensten van het bedrijf, 1 punt is gelijk aan 30 roebel uitgegeven gedurende de periode vanaf uw opname in de lijst met systeemdeelnemers.

Stap 3

Geef bonuspunten uit om communicatiediensten te betalen, bijvoorbeeld door een pakket gratis minuten, berichten of een bepaalde hoeveelheid internetverkeer aan te schaffen. Als de simkaart die is opgenomen in het bonusprogramma "Megafon" voor u is geregistreerd, kunt u ook naar de mobiele salon komen en, nadat u documenten hebt voorgelegd die het eigendom van het nummer bevestigen, een product voor uzelf kiezen en er korting op betalen met de punten die je hebt verzameld …

Stap 4

Houd er rekening mee dat dit soort korting niet door alle communicatiesalons wordt ondersteund, u kunt het beste contact opnemen met de speciale klantenservicepunten van het bedrijf Megafon, die ook verkooppunten hebben voor mobiele telefoons en accessoires. Wil je toch punten besteden aan communicatiediensten, stuur dan een bericht met je code naar 5010, of nog beter, activeer ze via een speciaal servicegidsmenu.

Aanbevolen: