Hoe Megafon-bonuspunten Te Schenken

Inhoudsopgave:

Hoe Megafon-bonuspunten Te Schenken
Hoe Megafon-bonuspunten Te Schenken

Video: Hoe Megafon-bonuspunten Te Schenken

Video: Hoe Megafon-bonuspunten Te Schenken
Video: 3 Belangrijkste Ideeën Om Je Vriend / Man Te Verrassen 2024, Mei
Anonim

Voor het gebruik van mobiele communicatie geeft Megafon haar abonnees bonuspunten, die kunnen worden ingewisseld voor gratis belminuten, sms en mms, internetverkeer of diverse accessoires. Daarnaast kunt u bonuspunten activeren van uw account naar een ander nummer.

Hoe Megafon-bonuspunten te schenken
Hoe Megafon-bonuspunten te schenken

instructies:

Stap 1

Om beloningen te kunnen verzamelen en uit te wisselen, moet je lid worden van het Megafon-bonusprogramma. Kies hiervoor * 105 # belknop in uw mobiele telefoon of stuur een gratis bericht met de tekst 5010 naar nummer 5010. U kunt ook gebruik maken van de diensten van het Service Guide-systeem of het gratis nummer 0510 bellen. Elke Megafon-abonnee kan een lid van het programma, behalve voor rechtspersonen en zakelijke klanten.

Stap 2

Om beloningen op het nummer van een andere abonnee te activeren, moet u het aantal bonuspunten op uw account weten en een activeringscode selecteren die overeenkomt met een bepaalde beloning. Om dit te doen, kiest u * 115 # belknop in uw mobiele telefoon en selecteert u vervolgens "Balans". Het display toont informatie over de status van de bonusaccount. Kies opnieuw * 115 # belknop, zoek "Bonusactivering" - "Activering naar een ander nummer". Selecteer vervolgens de bonus die je wilt delen (telefonie, sms, mobiel internet, mms). U ziet de waarde ervan in punten. Selecteer vervolgens "Activeren" en voer uw telefoonnummer in. De abonnee ontvangt binnen enkele minuten een melding over de beloning en kan deze binnen 3 uur gebruiken.

Stap 3

Er zijn andere manieren om een beloning naar een ander nummer te activeren. Volgens de informatie die op de officiële website van "Megafon-Bonus" is gepubliceerd, kunt u het gratis nummer 0510 bellen, de activeringscode achterhalen en punten delen. Of stuur een gratis sms met een code (in cijfers) naar 5010, plaats dan een spatie en voer vervolgens het telefoonnummer in zonder 8 (10 cijfers). Een andere manier: bel * 115 * activeringscode # telefoonnummer zonder 8 (10 cijfers) # belknop. U kunt ook een bonusbeloning activeren op het nummer van een ander abonnee met behulp van de Service Guide-service.

Aanbevolen: