Hoe De Lezer In De Telefoon Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Lezer In De Telefoon Te Installeren
Hoe De Lezer In De Telefoon Te Installeren

Video: Hoe De Lezer In De Telefoon Te Installeren

Video: Hoe De Lezer In De Telefoon Te Installeren
Video: Instructievideo | DigiD app activeren met ID-check 2024, April
Anonim

Er zijn een aantal redenen om boeken op je telefoon te lezen. De eerste reden is dat de telefoon altijd bij je is en je er altijd een boek uit kunt openen en lezen. In tegenstelling tot een boek, dat je overal mee naartoe zou moeten nemen, is een mobiele telefoon compact en noodzakelijk voor constante communicatie met collega's, familie, vrienden en geliefden. Er zijn twee manieren om boeken op een mobiele telefoon te lezen: met een converter op een computer en met een "lezer" op de telefoon zelf.

Hoe de lezer in de telefoon te installeren
Hoe de lezer in de telefoon te installeren

instructies:

Stap 1

Om een boek op een computer te maken, hebt u een willekeurige versie van het programma Book Reader nodig. In dit geval maakt u een Java-toepassing met behulp van een tekstdocument. Tijdens dit proces kunt u de tekstkleur, achtergrondkleur, tekstpositie en lettertype kiezen die op het scherm van de mobiele telefoon moeten worden gebruikt. Nadat u een java-toepassing hebt gemaakt, kunt u deze op uw telefoon gebruiken - u hoeft deze alleen maar naar het telefoongeheugen te kopiëren met een datakabel of een geheugenkaart voor uw telefoon.

Stap 2

Als u rechtstreeks met de "lezer" in de telefoon zelf wilt werken, moet u dit programma van internet downloaden en vervolgens op de telefoon installeren door het naar het gedeelte "Toepassingen" te kopiëren. Daarna kunt u documenten overbrengen naar het telefoongeheugen en ze openen via dit programma.

Stap 3

Het is de moeite waard om te onthouden dat u een wachtwoord kunt instellen om een Java-boek te openen, terwijl een document dat vanaf een computer naar uw telefoon is gekopieerd een volledig onbeveiligd bestand is. Bij diefstal of verlies van de telefoon komt alle informatie, ook de inhoud van die boeken die je hebt gelezen, in handen van de nieuwe eigenaar. Overweeg deze vraag bij het kiezen tussen twee manieren om boeken op je telefoon te lezen.

Aanbevolen: