Hoe Een Lezer Op Android Te Kiezen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Lezer Op Android Te Kiezen
Hoe Een Lezer Op Android Te Kiezen

Video: Hoe Een Lezer Op Android Te Kiezen

Video: Hoe Een Lezer Op Android Te Kiezen
Video: Handige tips voor Android-telefoons - wist jij dit al? 2024, Mei
Anonim

Een mobiele reader is een uitstekend hulpmiddel om interessante literatuur te lezen. De meeste smartphones draaien op het Android-besturingssysteem. Er zijn veel lezers voor dit besturingssysteem, maar u moet degene kiezen die gemakkelijk en handig is om mee te werken.

Hoe een lezer op Android te kiezen
Hoe een lezer op Android te kiezen

Wat is belangrijk in een mobiele reader?

Bij het kiezen van een reader dient u rekening te houden met de combinatie van functionaliteit en een gebruiksvriendelijke interface. Het komt vaak voor dat ze zich bij het kiezen van een applicatie alleen laten leiden door een mooi ontwerp, maar de functionaliteit van de lezer laat veel te wensen over.

Een lezer kiezen

De eerste reader waar u voor kunt kiezen is Moon + Reader. Dit is een functionele reader met een gebruiksvriendelijke interface en brede functionaliteit. Hierin kunt u weergave-instellingen aanpassen, inclusief de grootte van de spaties tussen woorden, lettergrootte, dag- en nachtbediening, opties voor het omslaan van pagina's. Ook interessante animatie bij het omslaan van pagina's. Moon + Reader heeft online bibliotheekondersteuning, u kunt gratis e-books lezen. Ondersteunt epub, fb2, mobi, chm, cbr, cbz, umd, txt, html, rar, zip-formaten.

Met de FBReader-lezer kunt u gemakkelijk en comfortabel met elk tekstdocument werken. De applicatie werkt snel, als je wilt kun je de parameters aanpassen. De reader plaatst automatisch woordafbrekingen in de tekst, het is mogelijk om eigen achtergronden te gebruiken voor het lezen van de tekst. Ondersteunt fb2 (.zip), ePub, mobi, rtf, platte tekstformaten.

Ook opmerkelijk is de toepassing Cool Reader. De reader heeft veel handige functies. Hiermee kunt u lettertypen, kleuren en regelafstand aanpassen. Interessante animatie bij het omslaan van pagina's - zoals in een gewoon boek of ploegendienst. Dankzij de functionaliteit van de lezer kunt u de acties voor de knoppen en zones van het aanraakscherm aanpassen. Ondersteunt fb2, epub (DRM-vrij), txt, doc, rtf, html, chm, tcr, pdb, prc, mobi (DRM-vrij), pml-formaten.

Niet de laatste plaats in de lijst met handige en functionele lezers wordt ingenomen door het AlReader-programma. De reader is bedoeld om fictie te lezen. Er is een lokale bibliotheek waar je boeken kunt selecteren op auteur, titel of genre.

Voegt automatisch woordafbreking toe aan de tekst. Er zijn verschillende kleurprofielen met offline aanpassing van lettertypen, kleuren, schermhelderheid. Ondersteunt fb2, fbz, txt, epub (geen DRM), html, doc, docx, odt, rtf, mobi, prc (PalmDoc), tcr-formaten. Ondersteuning voor ZIP- en GZ-archieven.

Readers Moon + Reader, FBReader, Cool Reader, AlReader zijn gratis applicaties voor Android OS. Om een reader te kiezen, moet u beslissen welk formaat boeken de voorkeur heeft. De lezer moet zeker de meest populaire formaten ondersteunen: epub, fb2, mobi. Het is niet erg als de reader het werken met online bibliotheken ondersteunt, van waaruit je een boek kunt downloaden om te lezen.

Aanbevolen: