Tekstbestanden Uploaden Naar IPod

Inhoudsopgave:

Tekstbestanden Uploaden Naar IPod
Tekstbestanden Uploaden Naar IPod

Video: Tekstbestanden Uploaden Naar IPod

Video: Tekstbestanden Uploaden Naar IPod
Video: How to copy music from iPod to laptop or pc 2024, April
Anonim

iPod is de lijn van mediaspelers van Apple. Op modellen van het apparaat die zijn uitgerust met een liquid crystal display, kunt u niet alleen naar muziek luisteren, maar ook films kijken en tekstdocumenten lezen.

Tekstbestanden uploaden naar iPod
Tekstbestanden uploaden naar iPod

Noodzakelijk

  • - iTunes-applicatie;
  • - iBooks-applicatie.

instructies:

Stap 1

U kunt tekstdocumenten vanaf uw computer naar uw iPod downloaden met behulp van de gratis iTunes-toepassing. Als je dit programma nog niet hebt, download het dan van de Apple-website en installeer het.

Stap 2

Start iTunes en sluit uw iPod aan op uw computer via een USB-kabel. Zoek naar iBooks en download een gratis eBook- en PDF-reader-app. De teksten die in de editor Microsoft Word zijn opgeslagen, kunnen op de iPod worden geopend met het gratis programma Documents 2 Free.

Stap 3

Zet gedownloade apps op je iPod. Open hiervoor het iTunes-tabblad met programma's en klik op de knop "Synchroniseren".

Stap 4

Kopieer e-books in ePub- en iBooks-indeling naar iTunes, PDF-documenten in en teksten opgeslagen in Microsoft Word. Selecteer hiervoor een groep bestanden door met de rechtermuisknop te klikken en ze in het frame te pakken. Selecteer in het menu dat verschijnt het item "Kopiëren", voor hetzelfde doel kunt u tegelijkertijd op Ctrl en C drukken. Open in iTunes het gedeelte "Boeken" en druk op de combinatie Ctrl + V op het toetsenbord. De bestanden verschijnen in het iTunes-venster. Hierdoor worden PDF-documenten zichtbaar op het tabblad PDF-bestanden.

Stap 5

Activeer het synchronisatieproces opnieuw om de tekstbestanden naar de iPod te downloaden. Koppel na het voltooien van de bewerking het apparaat los van de computer. Klik op de iPod op het iBooks-pictogram om het programma te starten. Controleer hoe de gedownloade bestanden openen.

Stap 6

U kunt tekstbestanden naar uw iPod downloaden door ze via e-mail te downloaden. Om dit te doen, moet u een e-mail met verschillende bijgevoegde tekstdocumenten op uw computer naar uw adres sturen. Open op een iPod met internetverbinding uw e-mailinbox en upload bestanden naar iBooks. Niet alle e-maildiensten staan u toe om tekstdocumenten naar Apple-apparaten te downloaden. Gmail heeft bijvoorbeeld deze functie, maar Mail.ru niet.

Aanbevolen: