Hoe Een Schip Te Bouwen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Schip Te Bouwen?
Hoe Een Schip Te Bouwen?

Video: Hoe Een Schip Te Bouwen?

Video: Hoe Een Schip Te Bouwen?
Video: Hobby, het bouwen van model schepen. Met ondertiteling video 2 2024, April
Anonim

Gaat het niet om hen, boten, waar elke jongen als kind van droomt? Het zijn de schepen die kinderen in hun kinderjaren van papier maken, ze door plassen laten gaan en ergens in hun ziel dromen dat als ze groot zijn, ze zeker hun eigen grote schip zullen bouwen. Over hoe je een schip moet bouwen en wat voor overweldigend werk je moet investeren, dan weten zij, de kinderen, weinig en alle plannen, zo blijkt later, zijn slechts hun dromen. Maar u kunt samen met uw kind zijn dromen waarmaken en uw schip maken, alleen niet van planken en boomstammen, maar van simpele lucifers, en wij helpen u hierbij.

Hoe een schip te bouwen?
Hoe een schip te bouwen?

Noodzakelijk

8-9 luciferdoosjes, grote munt, schijfverpakking en draadknippers

instructies:

Stap 1

Neem de voorbereide stand. Leg er twee lucifers op op een afstand van ongeveer 2,5 cm evenwijdig aan elkaar. Plaats 8 lucifers bovenop twee lucifers loodrecht op hun positie. Leg er nog een laag van 8 lucifers op, al loodrecht op de opstelling van de lucifers in de eerste rij.

Stap 2

Doe volgens het bovenstaande principe van 7 rijen. In dit geval, in de laatste laag, moeten de koppen van de lucifers in de andere, tegengestelde richting kijken ten opzichte van de lucifers van de eerste rij.

Stap 3

Verspreid 6 lucifers in de volgende laag, loodrecht op de vorige rij. Leg een munt bovenop de rij.

Steek 1 lucifer in de hoeken van de put zodat de koppen naar boven wijzen. Leg de rest van de lucifers op deze manier. Haal de munt eruit.

Stap 4

Til de resulterende structuur op en knijp deze met je handen in een kubus. De lucifers in de hoeken moeten worden uitgelijnd. Dergelijke acties moeten zorgvuldig worden uitgevoerd, zodat de structuur niet instort tijdens compressie.

Draai de resulterende look ondersteboven en plaats lucifers verticaal om als muren te dienen.

Leg de horizontale wanden in een cirkel met de koppen. Trek in de vorm van een ladder 5 toplucifers uit. Leg de boot op de bodem.

Stap 5

Plaats tussen de uitgetrokken lucifers met een boer, eerst twee, dan vier en zes lucifers. Beveilig de laatste rij tussen de derde en vierde wedstrijd. Installeer nog zeven lucifers parallel aan de vierde uitgetrokken lucifer, ze zullen de hele rij indrukken.

Stap 6

Zet de gekantelde lucifers vast tussen de bovenste en onderste lucifers die je hebt uitgetrokken. Draai de structuur weer vast. Maak nu kak. Trek de onderste middelste rij van zeven lucifers eruit.

Stap 7

Plaats een versterkende rij van zeven lucifers met de koppen aan de zijkant naar u toe gericht. In dit geval moeten de staarten van de lucifers aan de andere kant naar buiten komen. De derde rij van onderen moet vrij blijven.

Knijp het afgewerkte ontwerp een beetje uit. Het schip is klaar.

Stap 8

Plaats 4 lucifers van alle kanten. Leg de rijen lucifers strak neer en plaats negen lucifers bovenop, ze zullen op de rijen drukken. Voeg schuine lucifers in.

Stap 9

Zo'n model van een schip kan elke hoek van je interieur versieren, het kan dienen als speelgoed voor een kind of worden gepresenteerd aan geliefden. Je kunt dergelijke boten maken met het hele gezin en je kind en jezelf veel vreugde en positieve emoties brengen.

Aanbevolen: