Hoe Een Schip Te Vinden?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Schip Te Vinden?
Hoe Een Schip Te Vinden?

Video: Hoe Een Schip Te Vinden?

Video: Hoe Een Schip Te Vinden?
Video: Waarom De Titanic Niet Van De Bodem Van De Oceaan Kan Worden Gehaald 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig kan het zoeken naar het gewenste vaartuig worden uitgevoerd met behulp van internetbronnen. Hierop kunt u een specifiek schip vinden op naam, type, gebied en andere kenmerken. Er zijn ook speciale kaarten met markeringen op de locatie van bepaalde schepen.

Hoe een schip te vinden?
Hoe een schip te vinden?

Het is nodig

  • - een computer met internettoegang;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Open uw browser en ga naar https://www.marinetraffic.com om een vaartuig op naam te zoeken. Ga naar het tabblad "Schepen", deze sectie bevat een lijst van alle bestaande schepen in de wereld met de belangrijkste kenmerken: naam, type, snelheid, koers, richting (als het schip momenteel op zee is), huidige haven, gebied, positie ontvangen (d.w.z. op welk tijdstip de vaartuiggegevens werden ontvangen). Als u een schip wilt zoeken op een bepaald criterium, als u de naam niet weet, sorteert u op een bepaalde parameter. Klik hiervoor op de kolomnaam.

Stap 2

Zoek een vaartuig op naam. Om dit te doen, voert u in het linkerdeel van het venster de naam van het vaartuig in het veld in, selecteert u het type uit de lijst (visserij, passagier, tanker, sleepboot, enz.). Klik vervolgens op de knop "Zoeken". Als u alleen het geschatte vertrek- / aankomstpunt van het schip weet, gebruikt u het tabblad "Havens".

Stap 3

Selecteer de gewenste haven uit de alfabetische lijst en selecteer vervolgens de lijst met schepen die ermee overeenkomen: nu schepen in de haven om te zien welke schepen zich er op dit moment in bevinden; vertrek of aankomst.

Stap 4

Zoek het vaartuig op de kaart als u de geschatte locatie weet. Ga hiervoor naar het tabblad "Kaart". Selecteer aan de linkerkant van het venster de weergavefunctie: vink het vakje aan naast Scheepsnamen tonen. Selecteer vervolgens het interessegebied op de kaart, vink aan de linkerkant van het scherm de vakjes aan naast de overeenkomstige soorten schepen en weergegeven items. De kaart toont schepen met de richting van hun beweging. Om het gevonden resultaat op te slaan, drukt u op de knop Print Screen, plakt u de afbeelding van het klembord in een grafische editor.

Stap 5

Gebruik de online service https://aprs.fi/info/ om op naam naar een specifiek vaartuig te zoeken. U kunt het begin van een naam alleen invoeren als u twijfelt over de juistheid ervan. Vervang onbekende tekens door een asterisk. Bijvoorbeeld, Hij *. Klik vervolgens op "Zoeken".

Aanbevolen: