Hoe De Tijd Op Beeline Te Weten Te Komen

Inhoudsopgave:

Hoe De Tijd Op Beeline Te Weten Te Komen
Hoe De Tijd Op Beeline Te Weten Te Komen

Video: Hoe De Tijd Op Beeline Te Weten Te Komen

Video: Hoe De Tijd Op Beeline Te Weten Te Komen
Video: Get BeeLine on the new Insight Browser 2024, Mei
Anonim

U kunt op verschillende manieren de exacte tijd achterhalen met uw mobiele telefoon. Het belangrijkste is dat u verbinding kunt maken met internet en dat het u niet verboden is om naar korte telefoonnummers te bellen.

Hoe de tijd op Beeline te weten te komen
Hoe de tijd op Beeline te weten te komen

Noodzakelijk

Internet toegang

instructies:

Stap 1

Kies in de standby-modus van uw telefoon 100 en druk op de belknop. Houd er rekening mee dat deze service wordt betaald en dat als er onvoldoende saldo is om te bellen, deze niet voor u beschikbaar is. Controleer de kosten van de service bij uw provider door te bellen naar 0611 of op de officiële website.

Stap 2

Dit nummer is ook beschikbaar voor andere mobiele operators in Rusland, controleer de kosten van de service ook op de officiële website of in de abonneeafdelingen van uw stad. Neem contact op met de operator om te weten hoeveel personen deze dienst in roaming of in andere landen hebben ontvangen.

Stap 3

Ga naar de instellingen van de datum- en tijdparameters van uw mobiele apparaat en geef de automatische update van de systeemdatum op. Houd er rekening mee dat u hiervoor een internetverbinding moet hebben geconfigureerd, waarvan u de parameters kunt krijgen door de operator te bellen op 0611, of deze te bekijken op de officiële website van het bedrijf. Deze functie is voornamelijk beschikbaar voor eigenaren van telefoons met de mogelijkheid om verbinding te maken met internet met behulp van gprs-gegevensoverdrachttechnologie.

Stap 4

Raadpleeg de gebruikershandleiding van de telefoon en de kosten van de "Internet"-service - op de officiële website van "Beeline" voor meer informatie over het instellen van het model van uw mobiele apparaat, volgens de parameters van het tariefplan dat aan u is gekoppeld.

Stap 5

Houd er rekening mee dat voor sommige telefoonmodellen ook een snelle update beschikbaar is. Dit wordt gedaan vanuit hetzelfde menu voor het instellen van de datum, behalve dat er een extra parameter is voor de runtime van de update - "Nu bijwerken". Gewoonlijk vindt deze procedure plaats volgens het schema volgens de parameters die u hebt opgegeven, en als dit item beschikbaar is in het menu voor het instellen van tijd en datum, kunt u dit op elk gewenst moment doen.

Aanbevolen: