Hoe Sms Van Computer Naar Mobiele Telefoon Te Verzenden?

Inhoudsopgave:

Hoe Sms Van Computer Naar Mobiele Telefoon Te Verzenden?
Hoe Sms Van Computer Naar Mobiele Telefoon Te Verzenden?

Video: Hoe Sms Van Computer Naar Mobiele Telefoon Te Verzenden?

Video: Hoe Sms Van Computer Naar Mobiele Telefoon Te Verzenden?
Video: TELEFOON GEBRUIKEN VIA PC! | Tutorial 2024, Mei
Anonim

Door gebruik te maken van de short message service wordt informatie snel en efficiënt overgebracht naar de geadresseerde. Zelfs als zijn telefoon is uitgeschakeld op het moment dat het bericht wordt verzonden, ontvangt hij onmiddellijk een sms nadat hij de telefoon heeft aangezet. Naast het betalend verzenden van berichten vanaf de telefoon, zijn er een aantal manieren om gratis berichten te verzenden via internet.

Hoe sms van computer naar mobiele telefoon te verzenden?
Hoe sms van computer naar mobiele telefoon te verzenden?

instructies:

Stap 1

De gemakkelijkste en meest betrouwbare manier is om officiële berichtenservices te gebruiken. In dit geval moet u precies weten met welke operator uw geadresseerde een servicecontract heeft. Gebruik een zoekmachine om de officiële website te vinden. De officiële websites van de meest voorkomende Russische operators zijn beeline.ru, mts.ru en megafon.ru. Nadat u naar de hoofdpagina bent gegaan, gebruikt u de zoekfunctie of de sitemap om het sms-verzendformulier te vinden. Voer het abonneenummer in internationaal formaat in, evenals sms-tekst en verificatietekens. Klik daarna op de knop "verzenden". Houd er rekening mee dat als u de Latijnse toetsenbordindeling gebruikt, u meer tekens overhoudt dan wanneer u het Cyrillische alfabet gebruikt.

Stap 2

U kunt ook sms'en met messengers zoals icq en mail.agent. Naast de functie om berichten te verzenden naar andere gebruikers die deze messenger ook hebben, hebben ze een ingebouwde functie voor het verzenden van sms naar mobiele telefoons. Laten we deze functie eens bekijken aan de hand van het voorbeeld van het programma mail.agent. Ga naar de mail.ru-website en download het programma. Om het te gebruiken, moet u een e-mail hebben mail.ru, dus doorloop de eenvoudige registratieprocedure als deze niet beschikbaar is. Start de applicatie en voer vervolgens uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Voeg een nieuw contact toe voor oproepen en sms en voer vervolgens het nummer van de ontvanger in internationaal formaat in het daarvoor bestemde veld in. Daarna kun je hem sms'en, maar niet meer dan één bericht per minuut.

Stap 3

Gebruik het verzenden van berichten met gratis diensten zoals smsmes.com. Met hun hulp kunt u niet alleen sms'en binnen Rusland, maar ook naar vele andere landen van de wereld. Ga naar de hoofdpagina van de site, selecteer vervolgens het land van de geadresseerde en de operator waaraan deze is gekoppeld, waarna u wordt doorgestuurd naar het gratis sms-verzendformulier.

Aanbevolen: