Hoe Muz TV In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Muz TV In Te Stellen
Hoe Muz TV In Te Stellen

Video: Hoe Muz TV In Te Stellen

Video: Hoe Muz TV In Te Stellen
Video: Премия МУЗ-ТВ 20/21. Полная версия. Часть 1: кто главный по эпатажу? 2024, Maart
Anonim

Bijna elke Russische muziekliefhebber kijkt minstens één keer per week naar clips die worden uitgezonden op de Muz TV-zender. Om deze reden (en mogelijk voor een aantal anderen) is het zo belangrijk om de uitzending van dit signaal zelfstandig te kunnen configureren.

Hoe Muz TV in te stellen
Hoe Muz TV in te stellen

Noodzakelijk

instructies voor de tv, afstandsbediening

instructies:

Stap 1

Als je kabel-tv hebt, lees dan zorgvuldig de instructies voor het instellen van kanalen en zet Muz TV vervolgens terug op zijn oorspronkelijke plaats (als er al op het kanaal is afgestemd). Stem dit kanaal automatisch of handmatig af.

Stap 2

Als deze stappen niet succesvol zijn, bel (of bezoek) het servicebedrijf dat uw televisienetwerken ondersteunt. Het is mogelijk dat de reden voor het verdwijnen (of ontbreken) van het kanaal een storing is in het systeem of in uw tv.

Stap 3

Bel het servicebedrijf ook als het kanaal tot voor kort absoluut normaal uitzond, maar op dit moment niet "wil" terugkeren naar zijn oorspronkelijke plaats. Direct na contact wachten tot de medewerker verschijnt: hij zal zowel de kabel als de stabiliteit van de signaaloverdracht moeten controleren.

Stap 4

Heb je de meest gewone individuele antenne? In dit geval kan het eenvoudigweg de afgelegen ligging van het signaal niet aan (het bevindt zich ver van de tv-toren). Probeer het signaal op te vangen door de antenne in andere richtingen te draaien of de locatie drastisch te veranderen.

Stap 5

Als u een schotelantenne gebruikt, maak u dan vertrouwd met de instellingen ervan. Als het kanaal al is geconfigureerd, zijn de parameters hoogstwaarschijnlijk gewoon verloren. Als je het net gaat installeren, volg dan de instructies voor je tv en schotelantenne.

Stap 6

Als Muz TV zijn plaats heeft verlaten, vergelijk dan de huidige indicatoren met de standaardindicatoren. Ga naar het menu "Installatie" (voer hiervoor de code 0000 in). Selecteer direct daarna "LNB Setup". Hier moet u de naam van de satelliet, de lagere en hogere frequentie van het kanaal specificeren. Vergelijk de indicatoren van de ontbrekende Muz TV en een van de functionerende kanalen, en noteer vervolgens de gegevens. Stel vervolgens dezelfde waarden in als het huidige kanaal.

Aanbevolen: