Hoe Gps-navigator Prestigio In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Gps-navigator Prestigio In Te Stellen
Hoe Gps-navigator Prestigio In Te Stellen

Video: Hoe Gps-navigator Prestigio In Te Stellen

Video: Hoe Gps-navigator Prestigio In Te Stellen
Video: Навигатор Prestigio GeoVision 5066 Navitel 2024, April
Anonim

Het instellen van een Prestigio gps-navigator komt in de regel neer op het werken met de software van dit toestel. Het is veiliger om dit via servicebedrijven te doen, maar als u een gevorderde gebruiker bent, doe het dan zelf: update of vervang het navigatieprogramma, update en indexeer de kaarten.

Hoe gps-navigator Prestigio in te stellen
Hoe gps-navigator Prestigio in te stellen

instructies:

Stap 1

Het herstellen van de iGo 2006-versie van de navigatiesoftware of het bijwerken naar de versie van 2008 op de Prestigio Geovision 350 GPS-navigator gaat als volgt. Download het 2006 iGo-programma naar uw computer op https://depositfiles.com/files/9yry92jgz of het 2006 iGo-programma van https://depositfiles.com/files/gr69iyk8t. Verbind uw navigator via ActiveSync met uw computer. Open de mappenlijst op de navigator via de verkenner en zoek de map Flash_Storage. Installeer het iGo-programma erin (slechts één versie!).

Stap 2

Maak in een eenvoudige (niet-Word) teksteditor een autorun.inf-bestand met de volgende inhoud: navigation = / Flash_Storage / igo / igopna.exe. Plaats het bestand autorun.inf in de map Flash_Storage. Start automatisch zoeken en nadat de navigator satellieten heeft gevonden, stelt u de gewenste poort van de GPS-ontvanger in de instellingen in.

Stap 3

In plaats van iGo kunt u ook Navitel-navigatiesoftware installeren door deze te downloaden van https://depositfiles.com/files/dtqheyg1k. Installeer het na het downloaden als volgt.

Stap 4

Installeer ActiveSync versie 4.5 op uw computer. Formatteer de geheugenkaart van de navigator naar het FAT- of FAT32-bestandssysteem. Pak het archief uit met Navitel naar de hoofdmap van de geheugenkaart. Sluit de navigator aan op de computer in de modus "Gast". Kopieer het autorun.inf-bestand van de Flash_Storage-map naar uw computer en bewerk het in een teksteditor door de regel navigation = / Flash_Storage / igo / igopna.exe te wijzigen in de regel navigation = / MMC_Storage / Navitel / Navitel.exe. Sla het resulterende bestand op in de Flash_Storage-map in plaats van het oude autorun.inf-bestand.

Stap 5

Download de benodigde navigatiekaarten voor Navitel (bijvoorbeeld op torrent-trackers of op de website https://w3bsit3-dns.com) en sla ze op in de hoofdmap van de geheugenkaart van de navigator. Indexeer de kaarten en maak een atlas. Geef het pad naar de kaarten op in de instellingen.

Stap 6

Het opzetten van een gps-navigator is eenvoudig. Vergeet echter niet om een back-up te maken van de originele autorun.inf-versie op uw computer, zodat u de originele navigatiesoftware kunt herstellen als de installatie mislukt.

Aanbevolen: