Hoe Muziek Over Te Zetten Van Computer Naar Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Over Te Zetten Van Computer Naar Telefoon
Hoe Muziek Over Te Zetten Van Computer Naar Telefoon

Video: Hoe Muziek Over Te Zetten Van Computer Naar Telefoon

Video: Hoe Muziek Over Te Zetten Van Computer Naar Telefoon
Video: How to Transfer Music from Computer to iPhone 2024, April
Anonim

Als je veel interessante muziek op je computer hebt staan en je wilt ernaar luisteren op je mobiele telefoon, dan kun je eenvoudig muziek overzetten van het ene apparaat naar het andere. Er zijn verschillende manieren om muziek van uw computer naar uw telefoon over te zetten.

Hoe muziek over te zetten van computer naar telefoon
Hoe muziek over te zetten van computer naar telefoon

instructies:

Stap 1

U kunt muziek overbrengen met de USB-kabel die bij uw telefoon is geleverd. Om dit te doen, moet u, nadat u de telefoon op de computer hebt aangesloten, in de regel stuurprogramma's installeren zodat de computer de telefoon kan identificeren. Bij aankoop van de telefoon wordt ook een driver-disc bij de kabel geleverd.

Stap 2

U kunt uw muziek rechtstreeks op de flashkaart van uw telefoon dumpen. De meeste moderne telefoons zijn uitgerust met flash-kaarten. Hiervoor dient men een kaartlezer op de computer te hebben. Het is noodzakelijk om de flashcard uit de telefoon te halen en in de kaartlezer te plaatsen. Begin vervolgens met het kopiëren van de gewenste muziek van uw computer naar uw telefoon. In dit geval kunt u ook de inhoud van de flashkaart bewerken (verwijderen, bestanden hernoemen, enz.). Opgemerkt moet worden dat deze methode geen configuratie en installatie van stuurprogramma's op de computer vereist. U kunt de inhoud van een flashkaart op virussen controleren met behulp van een antivirusprogramma dat op uw computer is geïnstalleerd. Voor het gemak van de daaropvolgende selectie en het luisteren naar muziek, wordt het aanbevolen om de muziek in mappen op de computer te sorteren en de reeds voorbereide mappen naar de telefoon te kopiëren, omdat het bewerken van de mappen op de computer veel handiger is dan op de telefoon.

Stap 3

U kunt ook Bluetooth-muziek overbrengen. Om dit te doen, moet u een Bluetooth-stip op uw computer hebben. Vervolgens moet je Bluetooth op je telefoon activeren en verbinding maken met een computer. Dan kun je beginnen met het overzetten van muziek naar je telefoon. Deze methode is minder handig dan de twee vorige, dus als je de mogelijkheid hebt om muziek via een kabel of rechtstreeks naar een flashkaart over te zetten, zal het gemakkelijker zijn om dat te doen.

Aanbevolen: