De Camera Aan De Voorkant Inschakelen

Inhoudsopgave:

De Camera Aan De Voorkant Inschakelen
De Camera Aan De Voorkant Inschakelen

Video: De Camera Aan De Voorkant Inschakelen

Video: De Camera Aan De Voorkant Inschakelen
Video: How to Turn On/Off Front camera mirroring - Xiaomi Camera [Android 11 - MIUI 12] 2024, April
Anonim

Mobiele telefoons met videocommunicatiefunctie zijn uitgerust met camera's aan de voorkant. Ook kan een dergelijke camera worden gebruikt om een zelfportret te maken. In sommige modi wordt het automatisch ingeschakeld, in andere moet het handmatig worden ingeschakeld.

De camera aan de voorkant inschakelen
De camera aan de voorkant inschakelen

instructies:

Stap 1

Om een videogesprek te voeren, moet u zich eerst abonneren op een dergelijke dienst van de operator (indien beschikbaar). Kies vervolgens het nummer van de gesprekspartner (zijn apparaat moet deze service ook ondersteunen en moet zijn aangesloten). Maar druk niet op de belknop. Druk in plaats daarvan op de linker softkey, die op dit moment "Functies" wordt genoemd. Selecteer een item in het menu met de naam "Video-oproep" of iets dergelijks (afhankelijk van het telefoonmodel). Richt tijdens het praten de camera aan de voorkant naar u toe - deze wordt automatisch ingeschakeld. Als de ander hetzelfde doet, zie je hem op het scherm. Aangezien het geen zin heeft om de telefoon naar uw oor te brengen in de video-oproepmodus (u kunt het scherm of de camera niet gebruiken), moet u de luidsprekertelefoon inschakelen of een headset aansluiten.

Stap 2

Als u de kosten van videogesprekken wilt verlagen, installeert u het Skype-programma op uw telefoon (als het beschikbaar is voor uw model van het apparaat, maar er niet van tevoren op is geïnstalleerd). Configureer het toegangspunt (APN) correct: de naam moet beginnen met het woord internet, maar nooit wap. Registreer u op de Skype-website en ontvang een gebruikersnaam en wachtwoord. Voer ze in nadat u het programma hebt uitgevoerd. Voeg de bijnamen van de gesprekspartners toe aan de lijst met contacten. Kies er een uit en bel hem. De camera aan de voorkant wordt automatisch ingeschakeld zoals in het vorige geval.

Stap 3

Om een selfie te maken met de camera aan de voorkant, start je eerst de Camera-app op je telefoon. Op sommige apparaten moet u de ontspanknop lang ingedrukt houden, op andere hoeft u deze alleen maar in te drukken (met het toetsenbord ontgrendeld), in andere - zoek het overeenkomstige item in het menu (bijvoorbeeld "Toepassingen" - "Camera"). Direct daarna verschijnt er een foto op het scherm, gemaakt door de hoofdcamera (achter) van de telefoon. Om in plaats daarvan de camera aan de voorkant in te schakelen, drukt u op de linker softkey en selecteert u vervolgens het item "Tweede camera" in het menu (het kan anders worden genoemd). Richt het apparaat op jezelf in de gewenste hoek en vanaf de gewenste afstand en maak vervolgens een foto door op de ontspanknop te drukken (bij sommige telefoons moet je het niet lichtjes indrukken, maar helemaal indrukken en soms ingedrukt houden ongeveer een seconde). Vergeet na het maken van een zelfportret niet de modus terug te schakelen door in het menu "Hoofdcamera" te kiezen.

Aanbevolen: