Hoe De Batterij Te Ontluchten?

Inhoudsopgave:

Hoe De Batterij Te Ontluchten?
Hoe De Batterij Te Ontluchten?

Video: Hoe De Batterij Te Ontluchten?

Video: Hoe De Batterij Te Ontluchten?
Video: HELP MIJN SCOOTER START NIET | VOL GAS MET JOEY 2024, Mei
Anonim

Niet elke telefoonbatterij kan worden opgepompt. Er zijn zulke hopeloze gevallen waarin de batterij zijn capaciteit verliest en niets hem kan doen herleven. Lithium-ionbatterijen zijn het meest geschikt voor deze procedure, ze zijn heel gemakkelijk te pompen.

Hoe de batterij te ontluchten?
Hoe de batterij te ontluchten?

Noodzakelijk

Mobiele telefoon, lithium-ion telefoonbatterij en oplader

instructies:

Stap 1

De lithium-ionbatterij moet volledig worden ontladen tot het punt waarop de telefoon niet meer kan worden ingeschakeld. Tijdens deze procedure moet de batterij in de mobiele telefoon zitten.

Stap 2

Om de batterij volledig te ontladen, kunt u uw mobiele apparaat opladen met energie-intensieve applicaties. Bijvoorbeeld spelletjes spelen, naar muziek luisteren, het helpt de batterij te ontladen, zelfs het verplaatsen tussen pagina's kost al voldoende energie.

Stap 3

Als de mobiele telefoon geen energie-intensieve toepassingen ondersteunt, is het voldoende om het apparaat gewoon aan en uit te zetten totdat het volledig is uitgeschakeld. Feit is dat een mobiele telefoon bij het zoeken naar netwerken veel energie verbruikt, waardoor het pompproces sneller verloopt.

Stap 4

Nadat de batterij volledig is ontladen, moet u uw mobiele apparaat opladen. Het is noodzakelijk om de lithium-ionbatterij op te laden tot de maximaal mogelijke lading, aangezien de eerste oplaadcyclus van de batterij zijn capaciteit herstelt, maar niet het volledige vermogen van zijn capaciteiten. Om het resultaat te verbeteren, moet u deze procedure meerdere keren uitvoeren.

Stap 5

In de toekomst moet u bij het gebruik van een mobiele telefoon de "pompprocedure" niet vergeten en deze ongeveer elke 50 keer opladen toepassen.

Stap 6

Klop niet op de lithium-ionbatterij, maar knijp erin, omdat een dergelijke impact de meegeleverde batterij ernstig kan beschadigen. Kleine schade aan de lithium-ionbatterij leidt tot een storing en als er ernstige schade optreedt, kan de batterij zich onvoorspelbaar gedragen tijdens het opladen en gebruiken van het mobiele apparaat, wat mogelijk een explosie veroorzaakt.

Aanbevolen: