Hoe Een Slimme Bril Werkt

Hoe Een Slimme Bril Werkt
Hoe Een Slimme Bril Werkt

Video: Hoe Een Slimme Bril Werkt

Video: Hoe Een Slimme Bril Werkt
Video: Is de slimme bril 'the next big thing'? 2024, Mei
Anonim

Internetbedrijf Google heeft de sluier van geheimhouding geopend en gadgetliefhebbers informatie gegeven over de slimme bril die wordt ontwikkeld. Er wordt aangenomen dat het mysterieuze apparaat een smartphone volledig zal vervangen en het leven van een persoon veel gemakkelijker zal maken.

Hoe zijn ze geregeld?
Hoe zijn ze geregeld?

Een jonge man wordt wakker en voor zijn ogen beginnen symbolische miniatuurpictogrammen te flitsen, die doen denken aan plannen voor de dag, brieven die zijn aangekomen en de weersvoorspelling. Dit is waar een van de presentaties van de gadget begint. Over het nieuwe toestel is nog weinig bekend. Maar te oordelen naar de fragmentarische gegevens, zal hij de functie van een dagboek voor een modern persoon perfect vervullen.

"Slimme bril" zal werken op het Android-platform. Het apparaat is lichtgewicht, alle computercomponenten bevinden zich aan de rechterkant van de behuizing. Er zit een vrij krachtige processor in het miniatuurapparaat. De displaylens is iets boven het oog gepositioneerd om het zicht niet te blokkeren. Een slimme bril kan over een bril of zonnebril worden gedragen. De ontwikkelaars hebben al gezorgd voor het uitbrengen van gadgets met panelen van verschillende kleuren.

"Slimme brillen" kunnen werken met verwijzing naar het terrein. Als de gebruiker bijvoorbeeld langs een restaurant loopt en naar het bord kijkt, ontvangt hij het menu van het restaurant op zijn minidisplay, en wanneer hij een metrostation nadert, informeert een bril de eigenaar over lopende reparaties en alternatieven voor omleidingsroutes die hij kan gebruiken.

Een ander onbetwistbaar pluspunt van het apparaat is dat het kan worden gebruikt om een persoon te lokaliseren. Hiervoor wordt een GPS-module in de bril gestoken. Bovendien helpt een speciale ingebouwde camera de eigenaar om door het terrein te navigeren.

De laatste videopresentatie van 'slimme bril' van Google was gewijd aan hun mogelijkheden op het gebied van fotografie. Een momentopname van een nieuwerwets apparaat kan worden gemaakt met een enkele knik. De foto's zijn niet van heel hoge kwaliteit, maar het grote voordeel van de gadget is dat je hem op elk moment kunt gebruiken en een unieke foto kunt maken - een universele bril heb je immers altijd bij je.

Aanbevolen: