Hoe Herken Je Een Nep-ipad

Inhoudsopgave:

Hoe Herken Je Een Nep-ipad
Hoe Herken Je Een Nep-ipad

Video: Hoe Herken Je Een Nep-ipad

Video: Hoe Herken Je Een Nep-ipad
Video: How Can I Check Whether My iPad is Original or Not? #iPad #beginner #tutorial 2024, Mei
Anonim

Er is veel vraag naar Apple-producten bij consumenten, wat heeft geleid tot het verschijnen op de markt van een groot aantal vervalsingen van verschillende kwaliteit. U kunt ze bepalen door het apparaat zorgvuldig te onderzoeken en enkele details te overwegen.

Hoe herken je een nep-ipad
Hoe herken je een nep-ipad

instructies:

Stap 1

Let bij het oppakken van een iPad allereerst op de grootte van het scherm. Voor vervalsingen kan het scherm een kleinere of grotere diagonaal hebben. Alle Apple-apparaten zijn vervaardigd volgens een specifieke specificatie en hebben een vaste schermgrootte die niet kan worden gevarieerd.

Stap 2

Let op het besturingssysteem van het apparaat. IOS is geïnstalleerd op iPad-tablets, die niet wordt gebruikt op andere mobiele apparaten behalve Apple. Meestal worden vervalsingen vrijgegeven onder de controle van Android, wat onmiddellijk merkbaar zal zijn nadat het scherm is ontgrendeld en naar het hoofdmenu is gegaan.

Stap 3

Let op de verpakking waarin het apparaat wordt geleverd. De iPad wordt verkocht in een originele doos, verpakt in plastic. De verpakking is voorzien van Apple-logo's en de derde generatie iPad heeft een iCloud-sticker. Op de doos moet een afbeelding van hoge kwaliteit van de tablet worden getekend en de bovenklep van de verpakking moet worden verwijderd en niet worden uitgetrokken. Op de achterkant van de doos zit een sticker met het serienummer van het apparaat, waarmee je kunt zien voor welk land de tablet is uitgebracht.

Stap 4

Bestudeer zorgvuldig de inhoud van de verpakking van het apparaat. Bij het apparaat moet een originele oplader aanwezig zijn, een computerkabel die op de oplader kan worden aangesloten en een instructie in het Russisch. Sommige nagemaakte iPads hebben mini- of microUSB-ondersteuning, terwijl het origineel een speciale connector heeft die alleen in Apple-producten wordt gebruikt.

Stap 5

Onderzoek de behuizing van het apparaat. Een echte iPad is vrij zwaar en gemaakt van hoogwaardig metaal. Vervalsingen kunnen worden gemaakt van plastic bedekt met zilververf.

Aanbevolen: