Nieuwe Apple - IPad Air 2 Tablet

Inhoudsopgave:

Nieuwe Apple - IPad Air 2 Tablet
Nieuwe Apple - IPad Air 2 Tablet

Video: Nieuwe Apple - IPad Air 2 Tablet

Video: Nieuwe Apple - IPad Air 2 Tablet
Video: iPad Air 2 в 2020/2021 —Стоит ли покупать ? 2024, Mei
Anonim

Apple heeft onlangs een nieuwe generatie tablet-pc's geïntroduceerd - iPad Air 2. Het vernieuwde toestel is voorzien van een snellere A8X-processor, Touch ID-technologie en een ontspiegeld scherm.

iPad lucht 2
iPad lucht 2

IPad air 2 ontwerp en ergonomie

De nieuwe tablet verschilt van de iPad Air van vorig jaar in een dunner profiel - de dikte van het apparaat is slechts 6,1 mm. De tablet weegt 444 gram, 34 gram minder dan zijn voorganger iPad air 2.

Door de dikte van de gadget te verminderen, offert Apple op geen enkele manier zijn functionaliteit op. De ingebouwde lithiumbatterij biedt tot 10 uur internetten op een enkele lading.

De kleurkeuze voor de iPad air 2 is aanzienlijk vergroot. Naast grijszwarte en zilverwitte tabletten verschenen er ook goudwitte tabletten.

Touch ID-technologie

Touch ID is een door Apple ontwikkelde en gepatenteerde methode voor het scannen van vingerafdrukken. Met Touch ID kun je je tablet vergrendelen en aankopen doen in de App Store en iTunes. De sensor in de nieuwe iPad air 2 is dezelfde als in de iPhone 5s.

Scherm, camera's en geluid in iPad air 2

De nieuwe tablet heeft een zeer vooruitstrevend beeldscherm. De schermgrootte en resolutie verschillen niet van zijn voorganger. Maar de iPad air 2 was de eerste die lamineertechnologie voor volledig schermmodules gebruikte. Hierdoor is het scherm dunner geworden, het beeld staat zo dicht mogelijk bij het glas. De nieuwe antireflectiecoating moet de kijkervaring in fel zonlicht verbeteren.

De camera's op iPad Air 2 zijn sterk verbeterd. De frontcamera is lichtgevoeliger geworden, de resolutie is toegevoegd aan de hoofdcamera - tot 8 megapixels. Time-lapse en slow motion video, panoramische en burst-sessies kwamen beschikbaar. De iPad Air 2 was nooit uitgerust met een ingebouwde flitser.

De ingebouwde speakers hebben een kleine verbetering gekregen door het gebruik van grotere gaten in de speakerroosters. Ook de locatie van de microfoons is veranderd. Ze zijn nu naast de cameralens aan de voorkant geplaatst om onbedoelde handdekking te voorkomen.

IPad air 2-prestaties

Volgens de fabrikanten is de kracht van de centrale processor met 40% toegenomen, de kracht van het grafische subsysteem - 2,5 keer (vergeleken met de iPad Air). De nieuwe A8X-processor heeft drie cores en 2 GB RAM.

IPad air 2 prijs

De iPad air 2-tablet in de basisconfiguratie (zonder 4G en met 16 GB intern geheugen) kost bij aankoop in online winkels ongeveer 24.490 roebel. Hoe meer ingebouwd geheugen, hoe duurder de tablet iPad air 2. Een apparaat met 64 GB geheugen kost bijvoorbeeld ongeveer 30.000 roebel. De extra kosten voor de extra LTE (4G) -module bedragen minimaal 6.500 roebel.

De iPad Air 2-tablet in de topversie met 128 GB intern geheugen en snelle internettoegang met 4G LTE-technologie kost 40.990 roebel.

Aanbevolen: