Hoe U Uw Eigen Beltoon Op Een IPhone Kunt Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Eigen Beltoon Op Een IPhone Kunt Zetten
Hoe U Uw Eigen Beltoon Op Een IPhone Kunt Zetten

Video: Hoe U Uw Eigen Beltoon Op Een IPhone Kunt Zetten

Video: Hoe U Uw Eigen Beltoon Op Een IPhone Kunt Zetten
Video: How to Set ANY Song as RINGTONE on iPhone (No Computer) 2024, April
Anonim

De iPhone is een mobiele telefoon die al enkele jaren door Apple wordt geproduceerd. Het behoort tot de klasse van smartphones. Deze telefoon biedt standaard geen ondersteuning voor het instellen van uw eigen beltonen, maar er is een manier om deze beperking te omzeilen.

Hoe u uw eigen beltoon op een iPhone kunt zetten
Hoe u uw eigen beltoon op een iPhone kunt zetten

Het is nodig

  • - een computer;
  • - iPhone.

instructies:

Stap 1

Gebruik de iTunes- en iRinger-applicaties voor Windows XP om een beltoon op de iPhone te zetten. Deze programma's zijn gratis en beschikbaar voor gratis download, gebruik de links https://www.apple.com/itunes/download/, https://idownloads.ru/1022/iringer/. Houd er rekening mee dat de beltoon op de Iphone niet langer mag zijn dan dertig seconden.

Stap 2

Start de iRinger-toepassing, klik op de knop Importeren met een bliksemschicht, in het dialoogvenster dat wordt geopend, specificeert u het pad naar de map met muziekbestanden. Selecteer het gewenste nummer dat u op de Iphone-oproep wilt zetten, klik op de knop "Openen".

Stap 3

Wacht tot het bestand is geconverteerd naar een formaat dat beschikbaar is voor gebruik in Apple Iphone. Luister indien nodig naar de melodie met behulp van de PREVIEW-knop. Klik vervolgens op de knop met de afbeelding van de notitie (Exporteren) en vervolgens op Go. Er wordt op uw computer een ringtone-map voor Iphone gemaakt van slechts één bestand.

Stap 4

Sluit je telefoon aan op je computer, start iTunes, ga naar "Ringtones" in het menu "Bibliotheek". Klik vervolgens op het menu "Bestand", selecteer "Map toevoegen aan bibliotheek", specificeer het pad naar de gemaakte map, klik op "OK".

Stap 5

Zorg ervoor dat de geselecteerde beltonen in het juiste gedeelte van de app verschijnen. Ga naar het menu "Apparaten", klik op de naam van uw telefoon, vink in het rechtervenster het vakje aan naast "Beltonen synchroniseren" en vervolgens "Alle beltonen". Klik op Synchroniseren.

Stap 6

Koppel je telefoon los van je computer. Pak de iPhone, ga naar het menu "Instellingen", selecteer "Geluiden" en vervolgens "Bellen". Zorg ervoor dat de gemaakte beltonen in de lijst verschijnen en als beltoon kunnen worden gebruikt.

Aanbevolen: