Wat Is Het Verschil Tussen Een IPhone En Een Smartphone?

Inhoudsopgave:

Wat Is Het Verschil Tussen Een IPhone En Een Smartphone?
Wat Is Het Verschil Tussen Een IPhone En Een Smartphone?

Video: Wat Is Het Verschil Tussen Een IPhone En Een Smartphone?

Video: Wat Is Het Verschil Tussen Een IPhone En Een Smartphone?
Video: Android versus iOS, welke moet je kopen? | Vraag het SmartphoneMan 2024, Maart
Anonim

IPhones in ons land zijn ongelooflijk populair geworden. Tegelijkertijd worden gebruikers van gewone telefoons en smartphones gekweld door de vraag hoe de iPhone van hen verschilt.

wat is het verschil tussen een iPhone en een smartphone?
wat is het verschil tussen een iPhone en een smartphone?

instructies:

Stap 1

Momenteel zijn er zoveel mobiele apparaten op de markt dat bij het kiezen van de volgende nieuwe gadget de ogen opspringen. Met behulp van een moderne smartphone kunt u niet alleen bellen en berichten verzenden, maar ook online gaan, foto's van hoge kwaliteit maken, video's opnemen, videogesprekken voeren, verschillende mobiele applicaties gebruiken, naar muziek luisteren, spelen en nog veel meer.

Stap 2

Het moet duidelijk zijn dat een iPhone dezelfde smartphone is als vele andere. Het was de eerste telefoon met een touchscreen en combineerde de functies van een telefoon, een tablet en een muziekspeler.

Stap 3

Als u de fundamentele verschillen tussen smartphones en iPhones probeert te vinden, moet u vooral opmerken: ze hebben verschillende besturingssystemen. De iPhone draait dus op IOS, terwijl andere mobiele telefoons Android, Windows kunnen gebruiken. Voor elk besturingssysteem worden speciale applicaties ontwikkeld om verschillende functies, games en ander telefoonentertainment uit te voeren. Als iPhone-gebruikers eerder problemen konden hebben met het gebruik van populaire programma's voor smartphones, brengen de ontwikkelaars nu onmiddellijk applicaties uit voor alle populaire besturingssystemen, inclusief voor IOS.

Stap 4

De prijs van een iPhone verschilt van een smartphone. Gewoonlijk hebben "appel" -nieuwigheden vrij hoge prijzen, terwijl nieuwe modellen van populaire telefoonmerken met dezelfde set functies op de binnenlandse markt iets goedkoper kunnen zijn.

Stap 5

Onder fans van iPhones en smartphones op Android, neemt het debat over wat beter is - een stijlvolle iPhone of een slim Android-apparaat niet af. Maar blijkbaar zijn er hier geen rechtse mensen, aangezien, zoals ze zeggen, ieder het zijne is.

Stap 6

De iPhone verschilt van gewone mobiele telefoons op dezelfde manier als andere moderne smartphones: de openheid van het besturingssysteem, multifunctionaliteit en geweldige multimediamogelijkheden. Een ander belangrijk verschil tussen een smartphone en een telefoon is de gevoeligheid van de eerste voor virussen.

Stap 7

Er zijn verschillende jaren verstreken sinds de eerste release van de iPhone op de markt, gedurende welke tijd verschillende generaties apparaten zijn veranderd. Als er fundamentele verschillen waren tussen het iPhone 3g- en het 4g-model, niet alleen qua functionaliteit, maar ook qua uiterlijk, de grootte van de gebruikte simkaart, dan zijn de volgende modellen van Apple-telefoons praktisch niet extern veranderd.

Stap 8

Dus de iPhone 4s verschilt van de vierde iPhone door een krachtigere camera en processor, de mogelijkheid om het intelligente Siri-systeem te gebruiken (wat overigens niet werkt in Rusland).

Stap 9

De iPhone 5s en 5c worden niet meer gebruikt voor werk met een microsym, maar met een nanosimkaart, nog kleiner van formaat. Ze hebben een iets groter scherm in vergelijking met hun voorgangers, meer RAM en een sterkere processor. Dit alles zorgt ervoor dat nieuwe producten sneller werken. Nieuwe iPhones verschillen dus niet veel van smartphones van andere merken.

Aanbevolen: