Een Mobiele Telefoon Flashen Flash

Inhoudsopgave:

Een Mobiele Telefoon Flashen Flash
Een Mobiele Telefoon Flashen Flash

Video: Een Mobiele Telefoon Flashen Flash

Video: Een Mobiele Telefoon Flashen Flash
Video: Samsung Galaxy S5 G900F hard reset 2024, April
Anonim

Als u de firmware van uw mobiele telefoon wilt wijzigen, kunt u dit op uw eigen computer doen. Het enige dat u mogelijk nodig heeft, is een USB-kabel om uw telefoon op een pc aan te sluiten, evenals internettoegang om de benodigde software te downloaden.

Een mobiele telefoon flashen flash
Een mobiele telefoon flashen flash

Noodzakelijk

Mobiele telefoon, computer, internet, usb-kabel

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u weten welke versie van de firmware op uw telefoon is geïnstalleerd. Om dit te doen, kiest u de volgende cijfercombinatie: * # 06 # (voor Nokia-apparaten - * # 0000 #). Het display toont informatie met de volgende inhoud: IMEI - de identificatie van uw telefoon, de fabricagedatum van het apparaat, evenals het firmwarenummer (SW), de datum van aanmaak en andere kenmerken.

Stap 2

Download de nieuwste firmware voor uw mobiele telefoonmodel van internet. Dit kan worden gedaan met behulp van zoekdiensten door de zoekopdracht in te voeren: "download de firmware naar" uw telefoonmodel ". Nadat de benodigde software naar uw computer is gedownload, kunt u doorgaan met verdere stappen.

Stap 3

Download en installeer met behulp van dezelfde zoekservices op uw computer een speciaal programma, dat tegenwoordig bekend staat als de "Firmware". Deze applicaties kun je het beste downloaden van de officiële website van je telefoonontwikkelaar.

Stap 4

Nadat de "flasher" op de computer is geïnstalleerd, sluit u de mobiele telefoon met een USB-kabel op de pc aan. Vervolgens moet u het geïnstalleerde programma uitvoeren met behulp van de snelkoppeling.

Stap 5

De aangesloten telefoon wordt automatisch gedetecteerd door het programma. Nu moet u de eerder gedownloade software op uw computer vinden via de "flasher" -interface. Nadat u naar de firmware heeft gezocht, begint u deze op uw telefoon te installeren door op de overeenkomstige knop in het programma te klikken.

Stap 6

Het apparaat wordt geformatteerd en de nieuwe software wordt erop geïnstalleerd.

Aanbevolen: