Hoe Programma's Op Een Mobiele Telefoon Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Programma's Op Een Mobiele Telefoon Te Installeren
Hoe Programma's Op Een Mobiele Telefoon Te Installeren

Video: Hoe Programma's Op Een Mobiele Telefoon Te Installeren

Video: Hoe Programma's Op Een Mobiele Telefoon Te Installeren
Video: Android Auto downloaden, installeren en gebruiken: zo doe je dat! 2024, Mei
Anonim

Uiteindelijk gebeurde het - je hebt een van de nieuwste mobiele telefoonmodellen gekocht waar je zo lang van hebt gedroomd. Maar zoals in de praktijk bleek, zullen de gevestigde standaardprogramma's voldoen aan de behoeften van een persoon die de telefoon alleen gebruikt om te bellen, maar zo bent u niet. De mogelijkheden van de telefoon kunnen, net als andere gebruikers, flink uitgebreid worden met extra software.

Hoe programma's op een mobiele telefoon te installeren
Hoe programma's op een mobiele telefoon te installeren

Noodzakelijk

Mobiele telefoon, datakabel (mini-USB), kaartlezer, bluetooth-adapter, IR-adapter, computer

instructies:

Stap 1

Om het programma op een mobiele telefoon te installeren, moet je eerst het programma zelf ergens naartoe brengen. De grootste bron met software is het internet. Het enige dat u nodig hebt, is het programma van interesse op het wereldwijde netwerk te vinden. Nadat u een programma hebt gekozen uit de eindeloze verscheidenheid aan aanbiedingen, downloadt u het naar uw mobiele telefoon. Nadat de download is voltooid, gaat u naar de map met het opgeslagen programma en voert u het uit, volg de instructies van het installatieprogramma. Nadat de installatie is voltooid, kunt u het programma gebruiken.

Geïnstalleerde applicatie
Geïnstalleerde applicatie

Stap 2

Maar het komt ook voor dat je vriend het programma dat je nodig hebt op zijn mobiele telefoon heeft staan, dus waarom zou je internetverkeer verspillen. Je hoeft alleen maar het programma te downloaden van de telefoon van je vriend naar je telefoon. Je verbindt telefoons met elkaar door middel van een draadloze verbinding via bluetooth of infrarood. Het kost minder tijd om een bestand van telefoon naar telefoon over te zetten dan om het op internet te vinden en te downloaden. Volg aan het einde van de overdracht van het programmabestand de stappen die vergelijkbaar zijn met die voor het bestand dat van internet is gedownload.

Verdeling
Verdeling

Stap 3

Maar toen wachtte je op het moment dat je een nieuwe telefoon kreeg, en je hebt je hier waarschijnlijk op voorbereid. Alle software die je nodig hebt, staat al heel lang op je computer en het enige dat je nog hoeft te doen, is deze correct naar je telefoon te verplaatsen. Om je telefoon op een computer aan te sluiten, heb je een van de volgende apparaten nodig: datakabel (mini-USB), bluetooth-adapter, IR-adapter, evenals software om met de telefoon op een computer te werken: PS Suite. Nadat u de installatie van de applicatie voor de telefoon op de computer hebt gestart, moet u de installatie voortzetten met behulp van de telefooninterface op dezelfde manier als in het eerste en tweede geval.

Datakabel
Datakabel

Stap 4

Het kan echter zijn dat het niet mogelijk is om de telefoon via bovenstaande aansluiting op de computer aan te sluiten. Dan blijft de laatste en enige zekere weg over. Je hebt vast een geheugenkaart bij je telefoon gekocht en sommige worden meegeleverd. Haal hem van de telefoon en gebruik een kaartlezer om hem op de computer aan te sluiten. Nu kun je de programma's die je op je telefoon wilt installeren, evenals muziek, foto's en video's naar de geheugenkaart kopiëren. Nadat u de geheugenkaart weer in de telefoon hebt geplaatst, installeert u de toepassingen die u nodig hebt met behulp van de bovenstaande methode. Nu heb je alle programma's die je nodig hebt op je telefoon.

Aanbevolen: