Hoe Een Applicatie Op Android Uit Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Applicatie Op Android Uit Te Voeren
Hoe Een Applicatie Op Android Uit Te Voeren

Video: Hoe Een Applicatie Op Android Uit Te Voeren

Video: Hoe Een Applicatie Op Android Uit Te Voeren
Video: How To Run and Test App On Real Android Phone | 06 | Android Development Tutorial for Beginners 2024, Mei
Anonim

Programmabestanden voor het Android-besturingssysteem hebben de extensie.apk. Meestal worden ze geïnstalleerd met behulp van een speciale applicatiewinkel voor apparaten van Play Market, maar sommige programma's kunnen ook met een computer worden geïnstalleerd.

Hoe een applicatie op Android uit te voeren
Hoe een applicatie op Android uit te voeren

instructies:

Stap 1

Ga naar het menu van je Android-apparaat en zoek het Play Market-programma, dat zoekt naar de benodigde hulpprogramma's. Om de applicatie te installeren, moet u een werkende internetverbinding hebben, die kan worden uitgevoerd via Wi-Fi of via het toegangspunt van een mobiele provider.

Stap 2

Selecteer in het venster dat verschijnt de categorie van de applicatie die u zoekt. Als u een specifiek programma wilt installeren, gebruikt u de zoekbalk bovenaan het venster en voert u daar de juiste zoekopdracht in.

Stap 3

Nadat u het programma hebt geselecteerd, drukt u op de knop "Installeren" en wacht u tot het einde van de procedure. Het programma wordt gedownload via uw internetverbinding en wordt automatisch op het apparaat geïnstalleerd.

Stap 4

Nadat de melding van de voltooiing van de bewerking verschijnt, gaat u naar het Android-bureaublad en drukt u met uw vinger op de snelkoppeling van het nieuw geïnstalleerde hulpprogramma. Daarna wordt het gelanceerd.

Stap 5

Als u een hulpprogramma wilt installeren met de.apk-extensie gedownload van internet met behulp van een computer, moet u eerst de parameters van uw apparaat configureren. Ga naar "Instellingen" - "Beveiliging". Vink op het scherm dat verschijnt het vakje aan naast de regel "Installeren van onbekende bronnen".

Stap 6

Verbind uw apparaat met uw computer via een USB-kabel. Selecteer op het scherm van de machine een verbinding in opslagmodus of verwisselbare schijf. Wacht tot het apparaat wordt gedetecteerd in het besturingssysteem en selecteer "Map openen om bestanden te bekijken".

Stap 7

Verplaats de.apk met de linkermuisknop naar een aparte directory. Wacht tot het einde van de kopieerbewerking, waarna u uw machine kunt loskoppelen van de computer.

Stap 8

Start de Play Market en voer de zoekopdracht "bestandsbeheer" in de zoekbalk in. Van de resultaten die verschijnen, installeer het programma dat u het leukst vindt en start het vervolgens met de snelkoppeling die op het bureaublad van het apparaat is gemaakt.

Stap 9

Zoek in de lijst met bestanden en mappen de.apk die u van uw computer hebt gekopieerd en voer deze uit. Druk op de knop "Toestaan" en wacht tot het hulpprogramma is geïnstalleerd. Na de bewerking verschijnt de programmasnelkoppeling op het bureaublad van het apparaat en in het hoofdmenu. Om de applicatie te starten, hoeft u er alleen maar op te klikken.

Aanbevolen: