Selectie Van Webcamera's

Selectie Van Webcamera's
Selectie Van Webcamera's

Video: Selectie Van Webcamera's

Video: Selectie Van Webcamera's
Video: БОЛЬШОЙ ОБЗОР веб-камер FULL HD 30fps 2024, Maart
Anonim

Om een aankoop te doen, moet u degene kiezen die bij u past. Niet altijd duur - nou ja, voor weinig geld koop je een hoogwaardige en multifunctionele webcam.

Selectie van webcamera's
Selectie van webcamera's

Het eerste waar u op moet letten, is het type matrix:

- CMOS of het wordt ook wel een complementaire metaaloxide-halfgeleiderstructuur genoemd. Het is goedkoop en vervormt bewegende beelden erg.

- CCD of Charge Coupled Device. Beste beeldkwaliteit en geen vervorming.

Het volgende waar je op moet letten, zijn pixels. Hoe meer pixels, hoe beter de beeldkwaliteit en hoe meer details. Het heeft geen zin om een camera te nemen die kleiner is dan 3-4 megapixels. Dan moet je aan de hand van de uitbreiding opletten, is deze klein, dan worden de foto's klein.

Het focustype is vast - de focus verandert niet, automatisch - de camera selecteert de instellingen zelf en handmatig - je moet de lens op de camera met de hand draaien. Er zijn ook extra camerafuncties. De meest populaire zijn met een draaimechanisme, als je wegdraait of een beetje wegdraait, draait de camera ook naar de zijkant. Velen wonen in hostels en willen geen persoonlijke webcam gebruiken, je kunt kiezen met een wachtwoord.

Er zijn webcams: desktop en met een armatuur. Het is handiger om met een klem te kopen, omdat de desktop kan interfereren en de desktop-exemplaren slechte zuignappen hebben, wat het de moeite waard maakt. Nadat je alle specificaties hebt bekeken en de webcam hebt gekozen, kun je gaan winkelen of online bestellen.

Aanbevolen: