Welke Gamepad Is Beter?

Welke Gamepad Is Beter?
Welke Gamepad Is Beter?

Video: Welke Gamepad Is Beter?

Video: Welke Gamepad Is Beter?
Video: ЛУЧШИЙ контроллер для компьютерных игр, версия 3 [ДЕКАБРЬ 2020] 2024, April
Anonim

Mensen zijn dol op computergames, ze kennen games die gericht zijn op het besturen van game-joysticks, en het is niet altijd handig om het toetsenbord en de muis te besturen.

Welke gamepad is beter?
Welke gamepad is beter?

In de moderne wereld zijn er zoveel gamepads dat u bij het kopen aandacht moet besteden aan alle kenmerken en mogelijkheden van de joystick om geen geld in de afvoer te gooien. Maar als je geld hebt uitgegeven, dan zou dit ding zichzelf moeten rechtvaardigen.

Eerst moet je kijken of we de joystick op de systeemeenheid kunnen aansluiten en of deze Windows ondersteunt, zodat je de instellingen kunt instellen. Het is het beste als de joystick draadloos is; het is duurder, maar het comfort is op het hoogste niveau. Het is slecht omdat het snel ontlaadt en moet worden opgeladen, omdat er geen aparte batterijen zijn.

Het is niet nodig om een gamepad met extra knoppen te kopen, 8-12 knoppen zijn genoeg voor games, en als er meer zijn, dan veroorzaakt het alleen maar ongemak tijdens het spel. Bij het kiezen van een stuur moet je letten op de pedalen en het stuur zelf - net als bij de joystick heb je niet veel knoppen nodig. Het is beter om op kwaliteit te letten.

Het stuur moet niet van plastic zijn, maar van rubber. Het gaat langer mee en het is veel realistischer om erop te spelen. De grootte van het stuur speelt ook een zeer belangrijke rol: als het klein is, kan het niet normaal worden gespeeld. De rotatiegraad kan 180°, 150° of 900° zijn. Voor sommigen is het erg moeilijk om aan de bochten te wennen, terwijl anderen juist blij zijn. Je moet ook op de pedalen letten; als ze licht en klein zijn, kan het lastig zijn om erop te drukken en ze vervolgens snel te breken.

Aanbevolen: