Hoe Muziek Over Te Zetten Van IPod Naar Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Over Te Zetten Van IPod Naar Computer
Hoe Muziek Over Te Zetten Van IPod Naar Computer

Video: Hoe Muziek Over Te Zetten Van IPod Naar Computer

Video: Hoe Muziek Over Te Zetten Van IPod Naar Computer
Video: How to copy music from iPod to laptop or pc 2024, April
Anonim

Met de release van iTunes 7e versie is de applicatie veel gemakkelijker geworden om muziek van iPod naar computer over te zetten. Met de nieuwe back-upfunctie kunt u uw muziekbibliotheken snel herstellen en verplaatsen.

Hoe muziek over te zetten van iPod naar computer
Hoe muziek over te zetten van iPod naar computer

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw iPod is ingesteld om te communiceren met de harde schijf. Dit betekent standaard dat uw computer de iPod moet herkennen als een USB-apparaat of externe opslag.

Stap 2

Sluit je iPod aan op je computer en open iTunes. Wanneer iTunes wordt geladen, selecteert u uw model en klikt u op "Voorkeuren" in het hoofdvenster.

Stap 3

Klik op Bladeren en selecteer Muziek handmatig verwerken. U moet het vakje naast "Schijfgebruik inschakelen" aanvinken.

Stap 4

Ga naar je speler op het tabblad "Geavanceerd" en vervolgens naar "Algemene instellingen". Schakel het selectievakje "Bestanden naar iTunes Music-map kopiëren wanneer toegevoegd aan bibliotheek" in en klik op OK. Nu, wanneer verbonden met iTunes, zal de speler alle muziek naar de harde schijf van uw computer kopiëren. Dit zou geen probleem moeten zijn als je genoeg ruimte op de harde schijf hebt.

Stap 5

Herstel al je muziek als je net een nieuw besturingssysteem op je computer hebt geïnstalleerd. Sluit uw iPod aan en zorg ervoor dat iTunes muziekback-up en overdracht van nieuwe bibliotheken heeft ingeschakeld. Ga naar "Instellingen", "Geavanceerd" en vervolgens naar "Reset". Klik OK. Ga dan naar het tabblad "Geavanceerd", "Consolideer de bibliotheek" en vink het vakje naast het item "Consolidatie" aan.

Stap 6

Kopieer de muziek naar uw computer. Zoek de map "Muziek" (meestal bevindt deze zich op elke computer en bevindt zich in de persoonlijke documenten van de gebruiker) en sleep deze voor het gemak naar het bureaublad. Zoek het pictogram van uw iPod, dubbelklik om het te openen en sleep de lijst met iTunes-muziek die verschijnt naar een map op uw computer.

Stap 7

Wacht tot de muziek naar de map is gekopieerd en open vervolgens iTunes. Zorg ervoor dat de tracks en alle gerelateerde informatie zijn gesynchroniseerd.

Aanbevolen: