Hoe Verstuur Je Mms Naar MTS Send

Inhoudsopgave:

Hoe Verstuur Je Mms Naar MTS Send
Hoe Verstuur Je Mms Naar MTS Send

Video: Hoe Verstuur Je Mms Naar MTS Send

Video: Hoe Verstuur Je Mms Naar MTS Send
Video: How to stop text converting to multimedia message (MMS) on Samsung 2024, April
Anonim

Met de MMS-service kunt u niet alleen een sms-bericht naar de gesprekspartner sturen, maar ook verschillende afbeeldingen, muziek en een grote hoeveelheid tekst. Er zijn veel manieren, zowel betaald als gratis, om MMS naar MTS te verzenden, je hoeft alleen maar de meest geschikte te kiezen.

Hoe mms naar MTS te verzenden
Hoe mms naar MTS te verzenden

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - computer;
  • - Internet toegang.

instructies:

Stap 1

Stuur MMS naar MTS via de telefoon. Hiervoor moet u de toegang tot internet en de MMS-service op uw mobiele telefoon instellen. Om dit te doen, moet u 111 bellen en de instructies van het spraakbericht volgen. Ga naar het gedeelte "Services", selecteer "MMS" en geef uw telefoonmodel aan. Daarna komt er een servicemelding met de instellingen die bewaard moeten worden.

Stap 2

Om dit te doen, klikt u eenvoudig op de juiste knop. Configureer het internet of WAP op een vergelijkbare manier. Zoek vervolgens de functie "MMS maken" in uw telefoon. Vorm een bericht, klik vervolgens op "Verzenden" en selecteer het nummer van de mobiele operator "MTS". Als u vaak gebruik maakt van de MMS-dienst, kunt u contact opnemen met de operator en speciale pakketten voor deze berichten aansluiten op uw tariefplan, wat uw kosten aanzienlijk zal verlagen.

Stap 3

Gebruik het speciale formulier om gratis MMS te verzenden op de MTS-website. Voor Russische abonnees, volg de link https://sendmms.ssl.mts.ru/, en voor inwoners van Oekraïne, volg de link https://mms.mts.com.ua/?l=ru. Selecteer vervolgens de titel van het bericht, voer de tekst in en voeg de voorgestelde toe, of upload uw mediabestand.

Stap 4

Voer daarna het telefoonnummer van de ontvanger en de afzender in en klik op "Volgende". U ontvangt een sms-bericht met een bevestigingscode op uw telefoon, die u in het daarvoor bestemde veld moet invoeren. Klik op de knop "Verzenden". MTS Oekraïne-abonnees kunnen anoniem berichten verzenden, maar tegelijkertijd slechts 10 MMS vanaf één IP-adres per dag.

Stap 5

Download op de MTS-website via de link https://www.mts.ru/messaging/mms/performance_mms/pcm/ de software voor de service "SMS / MMS vanaf pc". Installeer het op uw pc en integreer het met uw telefoonnummer. Start de functie "MMS verzenden", stel een bericht op en vermeld het MTS-nummer van de correspondent. De kosten van de dienst zijn afhankelijk van het tariefpakket.

Aanbevolen: