Hoe Maak Je Een Auto Met Een Motor?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Auto Met Een Motor?
Hoe Maak Je Een Auto Met Een Motor?

Video: Hoe Maak Je Een Auto Met Een Motor?

Video: Hoe Maak Je Een Auto Met Een Motor?
Video: How to build Car Engine Assembly Kit - Full Metal 4 Cylinder 2024, April
Anonim

Het idee om een auto met motor voor je kind te maken zal velen vreemd lijken: wat heeft het voor zin om dit te doen als er auto's voor elke smaak in kinderwinkels zijn. Maar als je jezelf wilt bewijzen en erkenning wilt krijgen in de ogen van de baby, dan moet je het proberen, hoewel dit geen gemakkelijke zaak is.

Hoe maak je een auto met een motor?
Hoe maak je een auto met een motor?

instructies:

Stap 1

De ideale optie is een radiografisch bestuurbare auto. Om te beginnen moet u een montageschema en exacte tekeningen van het toekomstige model aanschaffen. Je kunt niet zonder serieuze kennis van elektrotechniek, aangezien de machine een zeer complex apparaat heeft. Welnu, koop aan het einde van de voorbereidende fase alle benodigde onderdelen.

U moet beginnen met het bedieningspaneel. Het vermogen van de auto om te bewegen, obstakels te overwinnen, te manoeuvreren, enz. hangt af van de juistheid van de montage. Automodelbouwers gebruiken meestal een driekanaals pistoolconsole, die u zelf kunt monteren als u dat wilt en kunt.

Stap 2

Een eenvoudigere optie is om een speciale constructeur te kopen, die alle benodigde onderdelen bevat met gedetailleerde diagrammen en tekeningen van de modellen. Dergelijke constructeurs bieden de mogelijkheid om tot enkele tientallen verschillende modellen samen te stellen.

Stap 3

Motoren voor radiografisch bestuurbare auto's kunnen elektrisch of met verbrandingsmotor zijn. Verbrandingsmotoren zijn op hun beurt benzine en gloei-aangedreven, draaiend op een mengsel van methanol, olie en nitromethaan en een gas-alcohol mengsel. De cilinderinhoud van dergelijke motoren varieert van 15 tot 35 cm3.

Het volume van de brandstoftanks kan oplopen tot 700 cm3, wat ervoor zorgt dat de motor 45 minuten continu draait. Een aanzienlijk aantal benzinemodellen heeft achterwielaandrijving en een onafhankelijk instelbare ophanging.

Stap 4

Tegenwoordig zijn er veel modellen te koop, speciaal ontworpen voor diegenen die graag zelfstandig benzineauto's assembleren die zijn geproduceerd door ABC, Protech, FG Modelsport (Duitsland), HPI, HIMOTO (VS), enz. Het bijzondere van deze modellen is dat ze zijn gemaakt op basis van real-life prototypes. Nadat de montage is voltooid, installeert en laadt u de boordbatterij, de batterij in de zender, vult u de tank met benzine en gaat u.

Aanbevolen: