Hoe Een Geclassificeerd Nummer Te Identificeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Geclassificeerd Nummer Te Identificeren?
Hoe Een Geclassificeerd Nummer Te Identificeren?

Video: Hoe Een Geclassificeerd Nummer Te Identificeren?

Video: Hoe Een Geclassificeerd Nummer Te Identificeren?
Video: Hoe een Narcist Terugpakken? 2024, Mei
Anonim

Soms moet u het verborgen telefoonnummer achterhalen van de persoon die u heeft gebeld. Mobiele operators bieden hun diensten voor de identificatie van abonnees aan met behulp van de "Nummeridentificatiebeperking".

Hoe een geclassificeerd nummer te identificeren?
Hoe een geclassificeerd nummer te identificeren?

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - actieve simkaarten "MegaFon", "Beeline" en MTS.

instructies:

Stap 1

Activeer de Super Caller ID-optie als u een MegaFon-gebruiker bent. Kies het USSD-commando * 502 # vanaf uw mobiele telefoon. De service is niet in alle regio's van het land beschikbaar en heeft hoge abonnementskosten.

Stap 2

Houd er rekening mee dat het inkomende oproepnummer gegarandeerd alleen in de intranetruimte wordt bepaald. Een gebruiker van een andere operator die u heeft gebeld of een MegaFon-abonnee uit een andere regio kan incognito blijven. Om de optie uit te schakelen, voert u de opdracht * 502 * 4 # in.

Stap 3

Gebruik de betaalde dienst "Super Caller ID" als u gebruik maakt van mobiele communicatie van "Beeline". De serviceafdeling van deze operator rekent een dagelijkse abonnementsprijs van vijftig roebel. Kies de USSD-combinatie * 110 * 4161 # op uw telefoon en activeer de optie.

Stap 4

U kunt Super Caller ID uitschakelen door het commando * 110 * 4160 # te kiezen. De service biedt gegevens over de verborgen nummers van abonnees van alle telecomoperators, maar inkomende oproepen van sommige stadstelefoons kunnen ongeïdentificeerd blijven.

Stap 5

Voor zijn gebruikers biedt de mobiele operator MTS aan om de service te gebruiken, die hetzelfde wordt genoemd als een vergelijkbare optie voor MegaFon - Super Caller ID. Bij verbinding vanaf een mobiel account wordt een bedrag van tweeduizend roebel in een eenmalige betaling afgeschreven. Het dagelijkse abonnementsgeld is zes en een halve roebel.

Stap 6

Voor MegaFon-abonnees die het Klassny-tarief gebruiken, is de Super Caller ID-service niet beschikbaar. Overweeg enige incompatibiliteit van deze optie met bepaalde modellen mobiele telefoons. De abonneenummers van het thuisnetwerk van hetzelfde gebied zijn gegarandeerd vast te stellen, wat niet gezegd kan worden over de coördinaten van andere abonnees. Activeer of weiger het gebruik van de Super Caller ID-service door een USSD-verzoek in te dienen * 111 * 007 #.

Aanbevolen: