Hoe Zwaai Je Een Telefoonbatterij?

Inhoudsopgave:

Hoe Zwaai Je Een Telefoonbatterij?
Hoe Zwaai Je Een Telefoonbatterij?

Video: Hoe Zwaai Je Een Telefoonbatterij?

Video: Hoe Zwaai Je Een Telefoonbatterij?
Video: Zo haal je het maximale uit de batterij van je telefoon!🔋 2024, Mei
Anonim

Niet elke telefoonbatterij kan worden "geschud". Lithium-ionbatterijen lenen zich het beste voor deze procedure. Ze zullen in de toekomst worden besproken. Er zijn natuurlijk volkomen hopeloze gevallen waarin de batterij zijn capaciteit volledig verliest en op geen enkele manier nieuw leven kan worden ingeblazen, maar voor het grootste deel zijn lithium-ionbatterijen vatbaar voor "swingen".

Laad je telefoon op
Laad je telefoon op

Noodzakelijk

Batterij, telefoon, telefoonoplader

instructies:

Stap 1

Ontlaad eerst de batterij totdat uw telefoon helemaal wordt ingeschakeld. Hiervoor moet de batterij in de telefoon zitten. Het is beter om de batterij volledig te ontladen door de telefoon te laden met energie-intensieve applicaties. Luister naar muziek, speel games of druk gewoon op knoppen. Bij afwezigheid van energie-intensieve applicaties op de telefoon, absorbeert het ook heel goed energie om de telefoon aan en uit te zetten voor volledige ontlading. Het feit is dat de telefoon bij het zoeken naar netwerken veel energie verbruikt.

Stap 2

Als de batterij helemaal leeg is, laadt u de telefoon op. U moet opladen totdat de batterij volledig is opgeladen. Na de eerste ontlaad-laadcyclus zal de batterij zijn capaciteit niet tot het maximaal mogelijke herstellen. Herhaal deze cyclus voor het beste resultaat nog een paar keer. In de toekomst moet deze procedure worden herhaald na 50-100 telefoonkosten.

Aanbevolen: