Satelliet Express AM22 Instellen

Inhoudsopgave:

Satelliet Express AM22 Instellen
Satelliet Express AM22 Instellen

Video: Satelliet Express AM22 Instellen

Video: Satelliet Express AM22 Instellen
Video: Express AM22 at 53.0°E 2024, Maart
Anonim

De schotelantenne is niet langer exotisch. Hiermee kunt u bijna overal tv-signalen van hoge kwaliteit ontvangen. Bovendien maakt de computer, die is uitgerust met een satellietkaart zoals Skystar, het mogelijk om verbinding te maken met het wereldwijde internet. Een schotelantenne afstemmen op een satelliet is geen groot probleem. U hoeft alleen het kompas te begrijpen en de coördinaten van de gewenste satelliet te kennen.

Satelliet Express AM22 instellen
Satelliet Express AM22 instellen

Noodzakelijk

computer, Skystar2-kaart, aangepaste software, Fastsatfinder 1.6-programma, Satellite Antenna Aligment-programma

instructies:

Stap 1

Bepaal de coördinaten van de satelliet. Gebruik hiervoor het programma Satellite Antenna Aligment, waar u de coördinaten van uw locatie invoert en vervolgens het tabblad "azimut in the sun" opent. Het programma zal de coördinaten van de satelliet Express AM22 weergeven en de tijd waarop de positie van de zon op deze plaats zal zijn. Pas het in deze periode aan.

Stap 2

Monteer en installeer de antenne en houd er rekening mee dat er geen grote objecten de zichtlijn binnen de zichtlijn blokkeren. Ga in de door het programma aangegeven periode op zoek naar de Express AM22-satelliet, u moet weten dat de offset-antenne een offset-hoek heeft van ongeveer 35 graden. Stel de convector in op de "0"-positie. Stel de antenne zo af dat u deze vrij omhoog - omlaag en naar links - rechts kunt bewegen, bovendien mag deze niet vanzelf "vallen", vergeet de betrouwbaarheid van de bevestiging niet en zodat deze niet valt.

Stap 3

Start het Fastsatfinder-programma. Voer de transponderparameters in, bijvoorbeeld 10974 SR 29207 V. Als ze er niet zijn, moet u ze registreren in het.ini-bestand van het programma. Of download het nieuwe ini-bestand voor Fastsatfinder van internet.

Stap 4

Druk op de rode knop en begin met zoeken naar een satelliet. Richt de antenne naar de zon en beweeg de antenne langzaam naar links en rechts. Als deze niet wordt gevonden, moet u ofwel de antenne verhogen (de kantelhoek van de schotel vergroten) of de antenne een paar graden laten zakken en vervolgens de antenne langzaam van links naar rechts draaien. Herhaal deze handeling totdat u de programmapiep hoort. Dit gebeurt bij het raken van de satelliet. Bereik het maximale percentage.

Stap 5

Stel eerst de maximale waarde in azimut in en monteer de antenne in die richting. Bereik daarna het maximale niveau in de stijghoek en zet deze richting vast. Vergeet bij het vastdraaien niet de signaalontvangst te regelen, aangezien er meestal een kleine verplaatsing van de schotelantenne kan optreden.

Stap 6

Pas de draaihoek van de converter aan. Draai het, als je naar de antenne kijkt, ongeveer 19 graden tegen de klok in, je kunt de waarde ervan zien in de Fastsatfinder en Satellite Antenna Aligment-software. Bereik de maximale waarde door de omvormer te draaien.

Aanbevolen: