Hoe U Uw Telefoon Kunt Verbinden Met Uw Auto

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Kunt Verbinden Met Uw Auto
Hoe U Uw Telefoon Kunt Verbinden Met Uw Auto

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Verbinden Met Uw Auto

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Verbinden Met Uw Auto
Video: Telefoon koppelen met uw Honda 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om uw telefoon met uw voertuig te verbinden. Dit wordt meestal gedaan zodat de bestuurder gesprekken kan voeren zonder afgeleid te worden van het rijden, en sommige kunnen ook telefoons op de radio aansluiten om muziek af te spelen.

Hoe u uw telefoon kunt verbinden met uw auto
Hoe u uw telefoon kunt verbinden met uw auto

Het is nodig

  • - Audio kabel;
  • - instructies voor de radio.

instructies:

Stap 1

Verbind uw mobiele telefoon met de computer van de radio via een draadloze Bluetooth-verbinding. Schakel hiervoor deze functie op beide apparaten in en selecteer vervolgens zoeken op de telefoon. Nadat uw ontvangermodel is weergegeven in de lijst met gevonden apparatuur, koppelt u de apparaten, waarna dit systeem kan worden gebruikt als een draadloze handsfree-headset.

Stap 2

Lees de gebruikershandleiding voor meer informatie over de aansluiting van uw specifieke radiomodel en de ingevoerde apparaatcode. Houd er rekening mee dat bij draadloze verbinding de batterij van de mobiele telefoon 1,5 tot 2 keer sneller leegloopt dan in de normale modus.

Stap 3

Om voor de eerste keer verbinding te maken, moet je op beide apparaten een pincode invoeren. Voor de meeste telefoons is een apparaat geschikt en voor radiobandrecorders 1-1-1-1-1, maar deze kunnen per model verschillen, dus lees de instructies met betrekking tot het koppelen zorgvuldig door.

Stap 4

Gebruik de speciale standaards om uw mobiele telefoon aan de voorkant van uw voertuig te bevestigen. Je kunt ze kopen in de winkels die mobiele accessoires verkopen in je stad, ze zijn ook te bestellen via internet. In dit geval geeft dit type verbinding u toegang tot de belangrijkste functies van de telefoon - tot de contactenlijst, oproeplijst, sms-berichten, enzovoort.

Stap 5

Als uw radiomodel AUX heeft, sluit u de apparaten aan met een audiokabel (respectievelijk de telefoon moet dezelfde hoofdtelefoonaansluiting hebben). Het bevindt zich meestal aan de voorkant van de ontvanger.

Stap 6

Selecteer in de verbindingsmodus in het telefoonmenu "Hoofdtelefoon" of "Headset". Dit is een redelijk handige manier om apparaten te koppelen, omdat de telefoon veel langzamer wordt ontladen dan wanneer deze is verbonden via Bluetooth, en de functies praktisch hetzelfde zijn.

Aanbevolen: