Een Gprs-navigator Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Gprs-navigator Aansluiten
Een Gprs-navigator Aansluiten

Video: Een Gprs-navigator Aansluiten

Video: Een Gprs-navigator Aansluiten
Video: REVIEW: 704 - 7" GPS Navigation System (Windows CE) 2024, Maart
Anonim

Het aansluiten van de navigator via GPRS of 3G-modem is nogal lastig. Hoogstwaarschijnlijk moet u zelfs contact opnemen met de technische ondersteuningsdienst van de operator om de parameters van de internetverbinding te verduidelijken.

Een gprs-navigator aansluiten
Een gprs-navigator aansluiten

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - navigator;
  • - een modem met een externe voeding.

instructies:

Stap 1

Zet uw apparaat in de USB-hostmodus met behulp van de Register-editor. Ga hiervoor naar de tak [HKEY_LOCAL_MACHINE / Drivers / BuiltIn / USBOTG]. Vervolgens moet u de waarde van de parameter OTGPortMode vervangen door één. Probeer bij het werken met de register-editor zo voorzichtig mogelijk te zijn en verwar de namen van de mappen niet. Zet uw apparaat in de slaapstand en start opnieuw op.

Stap 2

Sluit een GPRS- of 3G-modem aan. Houd er rekening mee dat het een externe voeding moet hebben. Voer de naam van het apparaatstuurprogramma in - USB232.dll in het verschenen dialoogvenster, nadat u deze software eerder naar residentflash hebt gekopieerd. In dit geval wordt het pad naar de bestuurder volledig aangegeven. Zet het apparaat weer in de slaapstand en start het opnieuw op.

Stap 3

Voer het stuurprogramma USB232.exe uit. Vervang in de parameters Recv - 82, Send - 02 (voor eigenaren van HUAWEI-modems). Selecteer voor communicatieapparaten van andere fabrikanten waarden in het bereik van Recv - 81-85 en Send - 01-05. Open de instellingen voor netwerk- en inbelverbindingen, klik vervolgens op een nieuwe verbinding maken en voer een naam naar keuze in.

Stap 4

Klik na de geselecteerde inbelverbinding op de knop "Volgende" en selecteer uw modem. Pas de volgende parameters toe: Baud Rate - 115200, Parity - None, Stop Bits - 1, Configure - Data Bits - 8, Stop Bits - 1 - voer Harware in.

Stap 5

Als initialisatie vereist is, voert u op het tabblad verbindingsopties + CGDCONT = 1, "IP", "internet.name.ru" in, waarbij internet.name.ru tegenover de parameter Extra Settings staat. Vervang de naam door het toegangspunt van uw provider. Klik volgende".

Stap 6

Voer het nummer in dat u gewoonlijk gebruikt voor verbindingen. In de meeste gevallen is dit * 99 #. Wis vooraf alle gebieds- en internationale codes. Start de gemaakte internetverbinding en selecteer in Kieseigenschappen de instelling Kiespatronen. Wis in het veld met de naam Voor lokale oproepen Kiezen alles behalve de letter G.

Aanbevolen: