Hoe Maak Je Een Zelfgemaakte Auto?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Zelfgemaakte Auto?
Hoe Maak Je Een Zelfgemaakte Auto?

Video: Hoe Maak Je Een Zelfgemaakte Auto?

Video: Hoe Maak Je Een Zelfgemaakte Auto?
Video: Homemade Car build - Making Car at home - Cheral CX 2024, April
Anonim

De auto-industrie produceert een verscheidenheid aan automodellen voor elke smaak en elk budget. Maar als een auto met de nodige kenmerken niet in massa wordt geproduceerd, kun je met je eigen handen een exclusieve auto maken. Door zelfmontage krijgt u een voertuig dat volledig aan alle eisen voldoet.

Hoe maak je een zelfgemaakte auto?
Hoe maak je een zelfgemaakte auto?

instructies:

Stap 1

Voordat u begint met het maken van uw eigen auto, is het raadzaam om het ontwerp van in massa geproduceerde auto's te bestuderen, evenals eerder gemaakte zelfgemaakte auto's. Haal uit de bibliotheek een selectie van "Technology for Youth"-tijdschriften van 1980 tot 1990. Daar vind je werkbare ontwerpen, foto's en verhalen van zelfgemaakte autoauteurs.

Stap 2

Check de wettelijke eisen voor zelfgemaakte auto's. De gecontroleerde parameters omvatten: motorvermogen, spoor, aantal passagiers. Ook zijn er eisen aan de actieve en passieve veiligheid van zelfgemaakte auto's. Probeer bij het ontwerpen rekening te houden met alle vereisten.

Stap 3

Ontwerp een auto. Bepaal de belangrijkste ontwerpparameters: aantal wielen, type aandrijving, motorlocatie en andere. Leg de aangenomen ontwerpoplossingen vast in de vorm van tekeningen. Bereken het gewicht van de auto, de belasting op elk wiel. Maak een lijst van gekochte onderdelen.

Stap 4

Koop de onderdelen die je nodig hebt. Onderdelen van oude auto's kunnen worden gebruikt. Probeer onderdelen van goede kwaliteit te krijgen. Zorg ervoor dat de gekochte onderdelen in elkaar passen. Vergeet niet om motor- en transmissieolie en koelvloeistof aan te schaffen.

Stap 5

Monteer de auto uit eerder aangeschafte onderdelen volgens de ontwikkelde tekeningen. Probeer gelaste in plaats van boutverbindingen te gebruiken. Let bij het monteren op de mechanische sterkte van de constructie.

Stap 6

Het is noodzakelijk om de auto te registreren, omdat: zonder registratie kunt u er niet op de openbare weg mee reizen. Probeer voor het inschrijven kennis te maken bij de verkeerspolitie die kan helpen bij het inschrijven van het voertuig. Slaag voor alle noodzakelijke examens en haal die. paspoort voor de auto.

Aanbevolen: