Een Draadloze Hoofdtelefoon Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Draadloze Hoofdtelefoon Aansluiten
Een Draadloze Hoofdtelefoon Aansluiten

Video: Een Draadloze Hoofdtelefoon Aansluiten

Video: Een Draadloze Hoofdtelefoon Aansluiten
Video: 4 ways to connect wireless headphones to any TV (CNET How To) 2024, April
Anonim

Het gemak van een dergelijk accessoire is te wijten aan de afwezigheid van draden. Bij de aanschaf van draadloze hoofdtelefoons ondervinden veel pc-gebruikers problemen bij het aansluiten op hun computer.

Draadloze hoofdtelefoon
Draadloze hoofdtelefoon

Het is nodig

Computer, draadloze koptelefoon

instructies:

Stap 1

Besteed bij het kopen van een draadloze hoofdtelefoon speciale aandacht aan het bestuderen van de inhoud van het pakket van het product. Dus in de eenvoudigste set van vandaag, de hoofdtelefoon zelf, een USB-apparaat dat geluid zal uitzenden, evenals een schijf met de software die nodig is om de hoofdtelefoon op een computer aan te sluiten. Meer "geavanceerde" en duurdere kits kunnen een USB-verlengkabel voor de zender bevatten, waarmee u een hoofdtelefoon op een aanzienlijke afstand van uw pc kunt gebruiken, evenals andere accessoires.

Stap 2

Onmiddellijk voordat u de hoofdtelefoon op de computer aansluit, moet u de op de schijf opgeslagen software in het systeem installeren. Om dit te doen, moet u de schijf in het station plaatsen en wachten tot deze automatisch start. Tijdens het installatieproces wordt het niet aanbevolen om de standaardparameters te wijzigen, anders kunnen er problemen optreden met de activering wanneer het apparaat verder wordt aangesloten. Nadat u de benodigde stuurprogramma's op uw computer hebt geïnstalleerd, kunt u beginnen met het aansluiten van de hoofdtelefoon op uw pc.

Stap 3

Plaats de batterij in de hoofdtelefoon en draai de schakelaar naar de "ON"-positie. Neem de USB-zender die bij het product is geleverd en sluit deze aan op een van de vrije poorten op uw computer. Het systeem start automatisch het initialisatieproces van nieuwe apparatuur, wat niet meer dan tien seconden duurt. Zodra de USB-zender is geïdentificeerd, zult u alle voordelen van draadloze hoofdtelefoons kunnen waarderen.

Aanbevolen: