Hoe Russisch Aan Je Telefoon Toe Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Russisch Aan Je Telefoon Toe Te Voegen
Hoe Russisch Aan Je Telefoon Toe Te Voegen

Video: Hoe Russisch Aan Je Telefoon Toe Te Voegen

Video: Hoe Russisch Aan Je Telefoon Toe Te Voegen
Video: How to add Russian language on your Android Phone 2024, Mei
Anonim

De Russische taal is niet altijd aanwezig in de nieuw aangeschafte telefoon, zeker niet als het toestel uit het buitenland komt. Maar dit probleem kan worden opgelost. Het toevoegen van de Russische taal aan de telefoon heet Russificatie.

Hoe Russisch aan je telefoon toe te voegen
Hoe Russisch aan je telefoon toe te voegen

Noodzakelijk

  • - programma's om te knipperen
  • - firmwarebestand
  • - taalbestanden

instructies:

Stap 1

Download de firmwareversie die geschikt is voor uw telefoon en Russisch bevat. Opnieuw flashen betekent het vervangen van de inhoud van het niet-vluchtige geheugen van een elektronisch apparaat en het bijwerken van de firmware. Download firmware alleen van vertrouwde sites. Beter nog, raadpleeg iemand die hier goed in is.

Stap 2

U kunt de gewenste talen ook handmatig aan uw telefoon toevoegen. Je hebt een Russisch taalbestand nodig, het heet meestal als volgt: ru.lng. En het ru.t9-bestand is verantwoordelijk voor de Russische taal in het T9-woordenboek. U moet deze bestanden downloaden van een betrouwbare site en ze in het verborgen bestandssysteem van de telefoon plaatsen, in de volgende map: tpa / preset / system / language. De bestanden die u hebt gedownload, moeten overeenkomen met uw telefoonmodel en firmwareversie.

Stap 3

Gebruik SEFP, JDFlasher om in het verborgen bestandssysteem te komen (dit zijn plug-ins voor het FAR-managerprogramma - een handige manager voor het werken met bestanden). Open de map bfs of ofs en ga naar de map die in de vorige stap is opgegeven. Zoek de volgende bestanden in de map Taal: lng.dat, allow_language.txt en lng.lst. Eenmaal gemarkeerd, verwijdert u ze van uw telefoon door op de F8-toets te drukken.

Stap 4

Maak een bestand met de naam allow_language.txt op uw computer, open het en specificeer de vereiste talen erin: "ru, en" (u hoeft geen aanhalingstekens te schrijven) en sla het op in UTF-8-codering en plaats het vervolgens in de bovenstaande map. Voeg daar ook de taalbestanden ru.lng en ru.t9 toe. In bestandsnamen mogen alleen kleine letters worden gebruikt.

Stap 5

Maak een customize_upgrade.xml-bestand op uw computer. XML is een tekstformaat dat wordt gebruikt om gegevens tussen programma's uit te wisselen. Geef in de code de talen op die op de telefoon moeten staan. In dit formaat begint de code met een descriptor:

ru

Stap 6

Sla het bestand op in UTF-8-codering en plaats het in de map tpa / preset / custom. Verlaat de plug-in door de wijzigingen goed te keuren.

Aanbevolen: