Hoe Kanalen Toe Te Voegen Aan Tricolor

Inhoudsopgave:

Hoe Kanalen Toe Te Voegen Aan Tricolor
Hoe Kanalen Toe Te Voegen Aan Tricolor

Video: Hoe Kanalen Toe Te Voegen Aan Tricolor

Video: Hoe Kanalen Toe Te Voegen Aan Tricolor
Video: ATTENTION❗ HOE KHASHLAMA EN SHASHLIK SMAKELIJK TE KOKEN! Recepten van Murat. 2024, Mei
Anonim

Na het aansluiten van een extra zender op het Tricolor televisiepakket moet je op zoek naar de gewenste frequentie. Deze actie wordt uitgevoerd door de ontvanger te configureren via het bedieningspaneel en de bijbehorende optie van de apparaatinterface.

Hoe kanalen toe te voegen aan Tricolor
Hoe kanalen toe te voegen aan Tricolor

instructies:

Stap 1

Om een kanaal toe te voegen, moet je ernaar zoeken. Start uw signaalontvanger en selecteer het gedeelte "Instellingen" met behulp van de afstandsbediening. Ga naar het submenu Handmatig zoeken om handmatig de gewenste band voor het nieuwe kanaal in te stellen.

Stap 2

Selecteer in het menu dat verschijnt het item "Frequentie" en geef de waarde op waarbinnen het aangesloten kanaal zich bevindt. Stel vervolgens de waarde "Polarisatie" in, die verantwoordelijk is voor het type videokanaal. Geef daarna de "Flow rate" op of laat deze waarde als standaard.

Stap 3

Geef indien nodig de waarde van de FEC-beveiligingscode op in overeenstemming met de verbindingsinstructies en parameters die door de Tricolor-ondersteuningsservice worden verstrekt. Ook kunnen de gewenste kanalen worden afgestemd volgens de frequentielijst.

Stap 4

Klik op "Start zoeken" om naar een nieuw kanaal te zoeken. Zodra deze is geproduceerd, ziet u een foto van de nieuwe zender. Druk op "OK" om de wijzigingen toe te passen en verlaat het menu met de juiste knop op de afstandsbediening. Het gewenste kanaal is toegevoegd.

Stap 5

Als het bericht "Gecodeerd kanaal" of "Geen toegang" op uw scherm verschijnt terwijl u de ontvanger gebruikt, moet u betalen voor de diensten van het gebruik van televisie. Dit bericht kan ook worden weergegeven als de weersomstandigheden verslechteren die van invloed kunnen zijn op de ontvangst van een satellietsignaal.

Stap 6

Om een bestaand kanaal toe te voegen aan het gedeelte "Favorieten" voor snelle toegang, selecteert u het menu "Instellingen" en klikt u op de knop "OK". Klik daarna op "Favorieten sorteren" en specificeer de lijsten waarop u "Favorieten" wilt sorteren.

Stap 7

Om een zender toe te voegen, drukt u op de gele knop op de afstandsbediening en selecteert u in de lijst die verschijnt de gewenste zender en drukt u nogmaals op “OK”. Druk op de blauwe knop om alle zenders naar favorieten over te zetten. U kunt ook een bepaalde categorie favorieten hernoemen door de gewenste sectie te markeren en op de blauwe toets op de afstandsbediening te drukken.

Aanbevolen: