Hoe Een 3G-modem Te Versterken

Inhoudsopgave:

Hoe Een 3G-modem Te Versterken
Hoe Een 3G-modem Te Versterken

Video: Hoe Een 3G-modem Te Versterken

Video: Hoe Een 3G-modem Te Versterken
Video: Роутер для 3G модема - как подключить к WiFi роутеру Zyxel Интернет через 3G/4G LTE модем 2024, Mei
Anonim

De belangrijkste reden voor de lage snelheid van internettoegang bij gebruik van een 3G-modem is een slechte signaalsterkte. Er zijn een aantal bewezen manieren om het te verhogen, waarvan vele behoorlijk effectief kunnen zijn.

Hoe een 3G-modem te versterken
Hoe een 3G-modem te versterken

Noodzakelijk

  • - Wifi router;
  • - antenne.

instructies:

Stap 1

Probeer eerst een extra antenne op uw 3G-modem aan te sluiten. Momenteel produceren veel fabrikanten al vergelijkbare apparaten met een ingebouwde signaalversterker. Als uw modem een antenneaansluiting heeft, koop dan dit apparaat en sluit het aan op de modem.

Stap 2

Veel mensen weten dat zelfs binnen dezelfde ruimte het signaalniveau van het netwerk sterk kan fluctueren. Met laptops bij het raam zitten is natuurlijk een onaangenaam genoegen. Speciaal voor dergelijke situaties zijn er wifi-routers met ondersteuning voor 3G-netwerken gemaakt. Koop deze apparatuur.

Stap 3

Sluit hem aan en plaats de router in een gebied met een goede 3G-signaalsterkte. Verbind uw USB-tethering met uw hardware en configureer deze door een draadloze hotspot te creëren. Nu kunt u meerdere laptops en netbooks tegelijk op uw 3G-modem aansluiten.

Stap 4

In het geval dat u het signaal van de 3G-modem in de vaste zone moet versterken, gebruik dan een USB-verlengkabel. Sluit het ene uiteinde van deze draad aan op de USB-poort van uw laptop en het andere op uw 3G-modem.

Stap 5

Als je een USB-kabel van de gewenste lengte hebt, kun je de 3G-modem zelfs mee uit de kamer nemen, bijvoorbeeld op het dak. Zorg ervoor dat u de behuizing van de modem isoleert om binnendringen van vocht te voorkomen. Hiervoor kan een deel van een plastic fles worden gebruikt.

Stap 6

Zorg ervoor dat u uw besturingssysteem optimaliseert door alle apps en services van derden uit te schakelen. Hierdoor kunt u de snelheid van internettoegang meestal met 10-15% verhogen.

Aanbevolen: