Hoe Het Signaal Van Een Portofoon Te Versterken

Inhoudsopgave:

Hoe Het Signaal Van Een Portofoon Te Versterken
Hoe Het Signaal Van Een Portofoon Te Versterken
Anonim

Walkietalkies zijn erg populair onder mensen die constant met elkaar in contact moeten blijven. Dit zijn beveiligers, taxichauffeurs, vrachtwagenchauffeurs. Het gebruik van een mobiele telefoon is onrendabel door de hoge tarieven. Maar in dergelijke gevallen is het noodzakelijk dat de radio behoorlijk krachtig is, zodat je zonder beperkingen kunt praten.

Hoe het signaal van een portofoon te versterken
Hoe het signaal van een portofoon te versterken

instructies:

Stap 1

Als u het bereik van de radio wilt vergroten, vervangt u de spiraalvormige antenne door een speciale pin met vier golven, die op elke markt kan worden gekocht. U kunt ook een coaxkabel gebruiken, waardoor het signaal aanzienlijk wordt verhoogd. Het vervangen van de antenne is noodzakelijk omdat fabrikanten het maximale bereik vaak binnen een straal van een kilometer stellen.

Stap 2

De volgende stap is om de frequentie van de walkietalkie zo optimaal mogelijk in te stellen, zodat deze het signaal naar de grootst mogelijke afstand stuurt.

Stap 3

Het vermogen van het uitgangspad heeft een grote invloed op het vermogen van het signaal. Daarom moet u de meest geschikte frequenties selecteren (dit zijn de middelste frequenties). Als u de voorkeur geeft aan een frequentie aan de randen van het werkbereik, zal dit de meeste prestaties van de radio aanzienlijk verminderen, evenals de signaalkwaliteit en gevoeligheid.

Stap 4

Probeer alleen volledig opgeladen batterijen te gebruiken, aangezien de sterkte van het uitgangssignaal afhangt van de voeding. En als u de portofoon voor langere tijd moet gebruiken, vergeet dan niet een reservebatterij mee te nemen.

Stap 5

Maak optimaal gebruik van de hoogteverschillen op het terrein (allerlei heuvels, bergen, enz.). Daar zal het signaal beter zijn en de hoorbaarheid toenemen.

Stap 6

U kunt ook het voltage van de radio verhogen. Maar het is belangrijk om dit zorgvuldig te doen om het niet te overdrijven.

Stap 7

Als de radio goed afgesteld is en prima werkt, kun je je collega altijd op tijd helpen in geval van onvoorziene situaties. Gebruik Midland- en Motorola-producten omdat ze toonaangevend zijn in de productie van allerlei digitale en elektronische producten (en dit zijn niet alleen portofoons, maar ook complete radio's), en ook een uitstekende reputatie hebben als fabrikanten van hoogwaardige en multifunctionele elektronica.

Aanbevolen: