Hoe Het Geluid Van Een Koptelefoon Te Versterken

Inhoudsopgave:

Hoe Het Geluid Van Een Koptelefoon Te Versterken
Hoe Het Geluid Van Een Koptelefoon Te Versterken

Video: Hoe Het Geluid Van Een Koptelefoon Te Versterken

Video: Hoe Het Geluid Van Een Koptelefoon Te Versterken
Video: 5 Tips voor een beter hoofdtelefoon geluid - Hoofdtelefoons #6 2024, April
Anonim

Bij het luisteren naar een mp3-speler willen we vaak dat de muziek zo hard mogelijk klinkt. Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om een koptelefoon met lage impedantie te kopen - dit zal het geluidsniveau iets verhogen. Maar er moet aan worden herinnerd dat je het zonder kunt doen. Er zijn verschillende manieren om het volume van muziek in koptelefoons te verhogen, hiervoor is geen specifieke kennis vereist, alleen computervaardigheden op het niveau van de gebruiker.

Hoe het geluid van een koptelefoon te versterken
Hoe het geluid van een koptelefoon te versterken

instructies:

Stap 1

Om het volume van de muziek die op de speler wordt afgespeeld te verhogen, kunt u het volume van het originele nummer gebruiken. Om dit te doen, moet u een editor voor audiobestanden downloaden en installeren. De beste opties zijn Adobe Audition en Sony Sound Forge. Deze editors ondersteunen een snelle verwerking en de beste compressiekwaliteit na verwerking. Om een track te verwerken, laadt u deze in de editor en normaliseert u deze, waarbij u zorgvuldig de eufonie van de track in de gaten houdt. Sla het verwerkingsresultaat op de harde schijf van uw computer op.

Stap 2

De snelste manier om het volume voor meerdere nummers te verhogen, is door het programma mp3gain te gebruiken. Dit programma kan slechts één functie uitvoeren - het geluidsniveau van een nummer verhogen, maar tegelijkertijd kan het meerdere bestanden tegelijkertijd verwerken, in tegenstelling tot de bovengenoemde muziekeditors. Download het van internet en installeer het op uw computer. Verhoog vervolgens het volume van de tracks die in de speler moeten worden geladen.

Stap 3

Als je een equalizer op je speler hebt, kun je deze ook gebruiken om het volume van je muziek te verhogen. Het enige wat u hoeft te doen is alle equalizerfrequenties op maximaal te zetten en deze instelling vervolgens op te slaan. Pas op dat u de eufonie van uw muziek niet verliest terwijl u naar het volume racet.

Aanbevolen: