Een Bluetooth-headset Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Bluetooth-headset Aansluiten
Een Bluetooth-headset Aansluiten

Video: Een Bluetooth-headset Aansluiten

Video: Een Bluetooth-headset Aansluiten
Video: Kan ik een Bluetooth koptelefoon draadloos verbinden met mijn tv? 2024, Mei
Anonim

Draadloze apparaten zijn populair geworden vanwege hun draagbaarheid en betaalbaarheid voor een breed scala aan kopers. Ze kunnen echter niet allemaal gemakkelijk en snel worden aangesloten. Hoe een bluetooth-headset aan te sluiten - in ons materiaal.

koptelefoon
koptelefoon

Noodzakelijk

  • * Ethernet-apparaat om verbinding te maken met internet
  • * 4-poorts Ethernet Powerline-switch
  • * Powerline Ethernet-adapter met één poort
  • * tot 5 Ethernet-kabels

instructies:

Stap 1

Koop een bluetooth-headsetkit met een 4-poorts Ethernet Powerline en een Ethernet Powerline-adapter. Je kunt zo'n kit zowel in een computerwinkel als in een online winkel kopen.

Stap 2

Koop een breedbandmodem/router. U moet een Ethernet-adapter op deze router aansluiten. Steek het ene uiteinde van de Ethernet-kabel in de Ethernet-poort op het basispaneel van de Ethernet Powerline-adapter.

Stap 3

Steek de Ethernet Powerline-adapter in de overspanningsbeveiliging. Sluit de adapter niet rechtstreeks aan op een normaal stopcontact of stopcontact, omdat deze geen overspanningsbeveiliging gebruiken. De overspanningsbeveiliging beschermt tegen kortsluiting en stroomuitval.

Stap 4

Steek het andere uiteinde van de Ethernet-kabel in een open Ethernet-poort op uw modem/router. De Ethernet-poort lijkt op een telefoonpoort, maar is iets groter.

Stap 5

Sluit de 4-poorts Ethernet Powerline-switch aan. Steek het ene uiteinde van het netsnoer in de overspanningsbeveiliging en het andere uiteinde in het achterpaneel van de Ethernet Powerline-switch.

Stap 6

Sluit het Ethernet Powerline-netsnoer niet aan op een stopcontact dat geen veiligheidsoverdrachtssysteem gebruikt, waardoor de schakelaar mogelijk niet werkt.

Stap 7

Sluit Blu-ray-speler aan met 4 poorten Ethernet Powerline-switch.

Stap 8

Steek het ene uiteinde van de 2e Ethernet-kabel in de Ethernet-poort.

Stap 9

Steek het andere uiteinde van de Ethernet-kabel in de Ethernet-poort of LAN-poort aan de achterkant van de Blu-ray-speler.

Aanbevolen: