Een Kaart Toevoegen Aan De Navigator

Inhoudsopgave:

Een Kaart Toevoegen Aan De Navigator
Een Kaart Toevoegen Aan De Navigator

Video: Een Kaart Toevoegen Aan De Navigator

Video: Een Kaart Toevoegen Aan De Navigator
Video: Knooppunten toevoegen via de kaart 2024, Mei
Anonim

Een navigator is een speciaal elektronisch apparaat dat bestaat uit een signaalontvanger van een satellietnavigatiesysteem en andere signalen (mobiel, computer, enz.). Dit systeem kan regionaal of globaal zijn (GPS, GLONASS).

Een kaart toevoegen aan de navigator
Een kaart toevoegen aan de navigator

Noodzakelijk

een computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

Bij aanschaf van een navigator koopt u ook een licentiesleutel voor het navigatieprogramma, inclusief kaarten van Rusland. Deze sleutel is een document dat het recht om het navigatiesysteem te gebruiken bevestigt.

Stap 2

Om een kaart aan de navigator toe te voegen heeft u een geheugenkaart nodig. Houd er rekening mee dat u voor elk apparaat uw eigen flashkaart moet selecteren: hoe ouder het navigatormodel, hoe minder volume (in GB) het wenselijk is om de kaart te installeren. Anders kan de navigator tijdens het gebruik vastlopen.

Stap 3

Registreer u daarna op de website van het bedrijf dat het model van uw navigator heeft uitgebracht. Voer bij het registreren informatie over het apparaat (auto of telefoon) in, geef het apparaat naar eigen goeddunken een naam (u kunt het bijvoorbeeld een naam geven op basis van het merk van de auto of telefoon). Voer vervolgens het licentiesleutelnummer en het modelnummer van uw navigator in.

Stap 4

Ga naar de map "Mijn apparaten (updates)", waar alle door u geregistreerde modellen worden weergegeven. Selecteer in de submap "Beschikbare updates" het type kaart dat compatibel is met uw navigator. Klik op de knop "downloaden".

Stap 5

Verwijder de geheugenkaart uit de navigator en plaats deze in de computer, schrijf navigatiekaarten rechtstreeks naar de flashkaart met behulp van een lezer. Dit zal de opnametijd van de gegevens aanzienlijk verkorten.

Stap 6

Als u stadsplattegronden moet bijwerken, verwijdert u de programmabestanden vanuit de hoofdmap van de "flashdrive" of vanuit de programmamap (afhankelijk van het model), en laat u alleen het bestand "NavitelAuto Activation Key.txt" en het bestand " Registratiesleutels.txt" (indien aanwezig) …

Stap 7

Kopieer de inhoud van het gedownloade archief naar een geheugenkaart. Als in de update die u hebt gedownload, de programmabestanden zich in de map bevonden, breng dan de hele map over naar de SD-kaart, zonder de mappenstructuur op enigerlei wijze te wijzigen. Start de navigator.

Aanbevolen: