Een Kaart Toevoegen Aan Navitel

Inhoudsopgave:

Een Kaart Toevoegen Aan Navitel
Een Kaart Toevoegen Aan Navitel

Video: Een Kaart Toevoegen Aan Navitel

Video: Een Kaart Toevoegen Aan Navitel
Video: Новые карты Навител (Navitel) Q3 2021 от 22 сентября 2021г. 2024, Mei
Anonim

Navigator "Navitel" is een complex van programma's en apparaten ontwikkeld in Rusland en bedoeld voor oriëntatie op de grond. U kunt precies de locatie van de gewenste plaats vinden op de kaart die u in het geheugen van de navigator moet laden.

Een kaart toevoegen aan Navitel
Een kaart toevoegen aan Navitel

instructies:

Stap 1

De mogelijkheid om kaarten voor de Navitel-navigator te installeren en bij te werken is beschikbaar in zowel handmatige als automatische modus. Om de kaarten zelf te installeren heeft u een computer of laptop nodig met een actieve internetverbinding. Kaarten van heel Rusland, evenals de afzonderlijke regio's, kunnen zowel op de website van de fabrikant als op verschillende andere bronnen worden gedownload. Ze zijn even geschikt voor verschillende systemen op basis waarvan smartphones, tablets en autonavigatieapparatuur werken: Windows Mobile, Symbian, Android en andere.

Stap 2

Pak het archief met kaarten uit naar een willekeurige plek op de harde schijf van je computer of laptop. Sluit een apparaat met geïnstalleerde Navitel-software (navigator, smartphone, enz.) via USB aan. In de map "Deze computer" wordt het gedefinieerd als een verwisselbaar opslagmedium met de juiste naam. Open het en zoek de map NavitelContent / Maps \. Kopieer de kaarten die op uw computer zijn opgeslagen ernaar. Rangschik ze indien nodig in meerdere submappen, bijvoorbeeld met de namen van steden of regio's.

Stap 3

Koppel het apparaat los van de computer en voer het Navitel-programma erop uit. Wanneer het wordt gestart, moet het automatisch naar updates zoeken en de gedownloade kaarten installeren. Als dit niet is gebeurd, gaat u via het hoofdmenu van de applicatie naar de sectie Kaarten en selecteert u het item Atlas openen. Nadat u de benodigde kaarten in de verkenner hebt geselecteerd, klikt u op "Atlas maken".

Stap 4

U kunt kaarten rechtstreeks vanuit het Navitel-programma zelf downloaden en bijwerken. Hiervoor moet het apparaat verbonden zijn met internet. Ga naar het hoofdmenu van de applicatie, ga naar het gedeelte "Instellingen" en selecteer het item "Kaart". Activeer de "Controleer op update. Daarna wordt een verbinding met de Navitel-server tot stand gebracht en na een tijdje ziet u op het apparaatscherm een lijst met kaarten die beschikbaar zijn om te updaten en te downloaden.

Aanbevolen: