Een Beveiligd Bestand Op Uw Telefoon Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Beveiligd Bestand Op Uw Telefoon Verwijderen
Een Beveiligd Bestand Op Uw Telefoon Verwijderen

Video: Een Beveiligd Bestand Op Uw Telefoon Verwijderen

Video: Een Beveiligd Bestand Op Uw Telefoon Verwijderen
Video: Zo ruim je snel overbodige apps en bestanden op: handig! 2024, Mei
Anonim

Sommige bestanden op computers en telefoons zijn beveiligd tegen verwijderen, verplaatsen en hernoemen. Dit probleem is eenvoudig op te lossen door de bestandseigenschappen te bewerken.

Een beveiligd bestand op uw telefoon verwijderen
Een beveiligd bestand op uw telefoon verwijderen

Noodzakelijk

  • - kabel voor aansluiting op een computer;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Open de inhoud van uw telefoon in de bestandsverkenner van uw computer door de apparaten te koppelen in de modus voor massaopslag. Zoek de beveiligde items die u wilt verwijderen, selecteer ze en klik op de knop Verwijderen. Als het ook onmogelijk is om bestanden met uw computer te verwijderen, selecteert u ze, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u Eigenschappen in het contextmenu.

Stap 2

Verwijder het alleen-lezen-kenmerk van hen en verwijder ze op de gebruikelijke manier. Houd er rekening mee dat bestanden die zijn verwijderd van verwisselbare schijven niet in de prullenbak worden geplaatst, maar permanent worden gewist, dus maak er indien nodig kopieën van.

Stap 3

Als bestanden nog steeds niet kunnen worden verwijderd, gebruikt u speciale programma's voor het verwijderen van gegevens, zoals FAR Manager. Download en installeer het op uw computer en maak uzelf vervolgens vertrouwd met de bedieningselementen. Open de map van uw verwisselbare schijf erin en verwijder, nadat u onnodige beveiligde bestanden hebt geselecteerd, deze met de opdracht die in de onderstaande acties is geschreven.

Stap 4

Gebruik de pijltoetsen en de Enter-toets om door de mappen te navigeren. U kunt ook bestanden verwijderen met Total Commander, maar het werkt niet zo goed met de functie om verwijderde bestanden te beschermen van de computer en apparaten die erop zijn aangesloten.

Stap 5

Zorg ervoor dat uw flashkaart niet tegen schrijven is beveiligd. Om dit te doen, verwijdert u het van uw mobiele apparaat en controleert u de positie van het speciale beschermingsmechanisme, dat moet worden verplaatst naar de ontgrendelingspositie om door te gaan met het uitvoeren van bestandsbewerkingen.

Stap 6

Download een speciale applicatie voor uw telefoonmodel die fungeert als bestandsbeheerder. Ze kunnen meestal ook gemakkelijk omgaan met het verwijderen van beveiligde bestanden in het geheugen van het mobiele apparaat. Voordat u gaat installeren, moet u het installatieprogramma controleren op virussen en schadelijke code.

Aanbevolen: