Een .jar-bestand Op Een Telefoon Installeren

Inhoudsopgave:

Een .jar-bestand Op Een Telefoon Installeren
Een .jar-bestand Op Een Telefoon Installeren

Video: Een .jar-bestand Op Een Telefoon Installeren

Video: Een .jar-bestand Op Een Telefoon Installeren
Video: How to open jar file in android 2024, April
Anonim

Veel applicaties die zijn ontwikkeld voor mobiele telefoons en communicators zijn in jar-formaat. Soms volstaat het om de bestanden naar het geheugen van de telefoon te kopiëren om ze te installeren, maar vaker moet u speciale software gebruiken.

Een.jar-bestand op een telefoon installeren
Een.jar-bestand op een telefoon installeren

Noodzakelijk

  • - PC-suite;
  • - BlueTooth-adapter.

instructies:

Stap 1

Selecteer de methode om uw mobiele telefoon op uw computer of laptop aan te sluiten. Als je een speciale kabel hebt, sluit je deze aan op de USB-connector en de gewenste poort op je telefoon. Wacht terwijl het besturingssysteem nieuwe hardware detecteert. Als de telefoon een flashkaart heeft, selecteert u de gewenste bedieningsmodus voor het apparaat dat op de computer is aangesloten. Selecteer hiervoor het item "USB-opslag" en klik op de knop OK.

Stap 2

Kopieer de benodigde jar-bestanden naar een USB-stick. Koppel uw telefoon los van de computer door het apparaat veilig te verwijderen. Verplaats de bestanden naar het telefoongeheugen met behulp van het menu van het mobiele apparaat. Probeer de geïnstalleerde applicatie uit te voeren.

Stap 3

Als het jar-bestand niet start na een eenvoudige kopie, installeer dan het hulpprogramma PC Suite. Gebruik een programma dat is ontwikkeld door de fabrikant van uw mobiele telefoon. Sluit uw telefoon aan op uw computer en open PC Suite.

Stap 4

Wacht tot het mobiele apparaat door het programma wordt gedetecteerd. Open het menu Toepassingsinstallatie. Selecteer in het geopende venster het vereiste jar-bestand en klik op de knop "Volgende". Wacht tot de applicatie is gedownload naar het telefoongeheugen. Koppel uw apparaat los van uw computer. Voer het geïnstalleerde jar-bestand uit.

Stap 5

Wil je bestanden overzetten via BlueTooth, koop dan de juiste adapter en sluit deze aan op je computer. Nadat u de vereiste stuurprogramma's hebt geïnstalleerd, start u het programma PC Suite. Schakel de BlueTooth-module in uw mobiele telefoon in. Zorg ervoor dat uw apparaat doorzoekbaar is.

Stap 6

Wacht tot de verbinding tussen PC Suite en uw telefoon tot stand is gebracht. Volg de stappen die nodig zijn om bestanden naar uw telefoon te downloaden.

Aanbevolen: