Top 5 Meest Benodigde Android-apps

Inhoudsopgave:

Top 5 Meest Benodigde Android-apps
Top 5 Meest Benodigde Android-apps

Video: Top 5 Meest Benodigde Android-apps

Video: Top 5 Meest Benodigde Android-apps
Video: Top 5 Free Android Apps - These Are Very Useful - October 2021 2024, Mei
Anonim

Android is een van de meest populaire besturingssystemen. De gebruiker kan van elke telefoon natuurlijk een echt werkstation maken, als bepaalde programma's beschikbaar zijn.

Top 5 meest benodigde Android-apps
Top 5 meest benodigde Android-apps

Kaarten voor Android

Ten eerste is het raadzaam om Yandex. Maps op uw mobiele telefoon te installeren. Natuurlijk kun je kaarten van Google installeren, maar in tegenstelling tot de eerste optie zijn ze niet zo handig in gebruik. Het feit is dat ze alleen ideaal zijn voor Moskou en St. Petersburg, maar in de hele Russische Federatie zijn ze niet helemaal geschikt, omdat ze geen specifieke straten laten zien, bijvoorbeeld in kleine steden. In dit opzicht is het het beste om Yandex. Maps te installeren wanneer u op reis gaat. Samen met hen kunt u Yandex. Navigator installeren, wat ook een goede hulp zal zijn.

Ten tweede zal een programma als 2GIS niet interfereren met een mobiel apparaat. Het kan niet alleen als kaart worden gebruikt, maar ook als referentie. Door op een gebouw te klikken, krijgt u alle informatie te zien (welke instellingen zijn daar gevestigd, hoe ze werken, etc.). Daarnaast heeft de applicatie voertuigroutes en de mogelijkheid om de locatie te bepalen via GPS. Al deze functionaliteit zal mensen die bijvoorbeeld als toerist komen enorm helpen.

Sociale media op Android

Vergeet sociale media niet. Natuurlijk zijn er tegenwoordig veel van, bijvoorbeeld: VKontakte, Facebook, Instagramm, Google+, Twitter en anderen. Bijna allemaal hebben ze hun eigen applicaties die u kunt downloaden en installeren op uw mobiele apparaat. Deze apps helpen je verbonden te blijven. Ook mailbijlagen kunnen hieraan worden toegeschreven. Alles hangt hier natuurlijk rechtstreeks af van aan welke mailbox u bent gekoppeld: Gmail, Yahoo, Hotmail, Mail.ru of Yandex. Mail.

Beveiliging van mobiele apparaten

Vergeet de veiligheid van uw mobiele apparaat niet. Om er zeker van te zijn dat er geen virussen zijn, moet u speciale toepassingen installeren - antivirusprogramma's. Iedereen kan precies degene installeren die hij leuk vindt. De meest populaire zijn: Dr. Weblight, Avast, Kaspersky. Sommige mensen denken dat het het beste is om te kiezen voor Dr. Web Light, omdat het niet veel ruimte in beslag neemt en redelijk goed werkt.

Browsers voor Android

En het laatste is surfen op het internet. Misschien is het geen geheim dat u alleen met browsers op internet kunt surfen. De standaard browser op mobiel is meestal te traag. In dit opzicht is het beter om een andere te downloaden, bijvoorbeeld: Chrome, Opera, of u kunt de bètaversie van Firefox gebruiken.

Aanbevolen: