De Meest Ongewone Mobiele Telefoons

Inhoudsopgave:

De Meest Ongewone Mobiele Telefoons
De Meest Ongewone Mobiele Telefoons

Video: De Meest Ongewone Mobiele Telefoons

Video: De Meest Ongewone Mobiele Telefoons
Video: De meest iconische mobiele telefoons ooit! Welke had jij? 2024, Mei
Anonim

De mobiele telefoon is een nuttig en vrij algemeen kenmerk van ons leven. Aan het uiterlijk van een mobiele telefoon kun je gemakkelijk de aard van de eigenaar bepalen. Daarom hebben getalenteerde ontwerpers, met de steun van fabrikanten van mobiele apparaten, ongebruikelijke mobiele telefoonmodellen ontwikkeld voor creatieve gebruikers die hun individualiteit willen benadrukken.

De meest ongewone mobiele telefoons
De meest ongewone mobiele telefoons

De ons bekende mobiele telefoons zijn rechthoekige toestellen met een ingebouwd display en een alfanumeriek toetsenbord. Maar fabrikanten experimenteren van tijd tot tijd met de vorm en inhoud van mobiele telefoons en brengen ongebruikelijke modellen uit.

Duurste mobiele telefoon

De duurste mobiele telefoon werd vervaardigd door Goldstriker voor een goudmagnaat uit Australië. Het apparaat kost bijna US $ 3 miljoen, er was 0,27 kg goud en 136 diamanten met een totaal gewicht van 68 karaat nodig om zijn zaak te maken. Diamanten op het logo en de bedieningsknoppen trokken nog eens 7 karaat.

Grootste mobiele telefoon

De grootste mobiele telefoon is gemaakt door Samsung met steun van de regionale provider Cricket. De afmetingen van het apparaat zijn 3,9x4,5 meter, het is een volledig werkend model. Toegegeven, gewone menselijke vingers voor controle zijn hier niet langer voldoende.

Kleinste mobiele telefoon

De kleinste mobiele telefoon werd uitgebracht door het Japanse bedrijf Willcom. Het apparaat weegt 33 gram, de afmetingen zijn 32x10,5x70 mm. Dit kind heeft geen camera en werkt op een zwakke batterij, maar het is gemakkelijk te gebruiken en voert alle noodzakelijke functies uit.

Ronde mobiele telefoon

De Brit Chike Newman heeft de iPhone Pi mobiele telefoon ontwikkeld, die een ongebruikelijke ronde vorm heeft. Het toestel lijkt op een muziekspeler, aangezien op het glanzende scherm een audiospeler wordt weergegeven, maar qua functionaliteit doet de ronde telefoon niet onder voor zijn rechthoekige tegenhangers.

Mobiele telefoon scrollen

De Chinese ontwerper Yang Liang heeft een model mobiele telefoon ontwikkeld dat na gebruik opgerold kan worden. Rol de telefoon uit om mediabestanden en tekstgegevens te bekijken. In andere gevallen kunt u het toetsenbord op de telefoon gebruiken, dat de vorm heeft van een buis.

Modulaire smartphone

Google heeft een modulaire smartphone ontwikkeld die bestaat uit veel verwijderbare blokken die op een 3D-printer zijn afgedrukt. De gebruiker kan de kleur van de behuizing van de smartphone en de functionele inhoud op elk moment wijzigen door een nieuwe videocamera, camera, processor, geheugen en andere modules te installeren.

Pen voor mobiele telefoon

De Haier P7 Pen Phone is de droom van een detective uit de jaren 50-serie: een telefoon die opneemt, foto's maakt en belt. In het 65-grams-apparaat zit een voicerecorder voor 1,5 uur opname, een camera, een helder scherm, een set polyfone beltonen en ondersteuning voor drie GSM-banden. De batterij van deze wonderpen gaat 4 uur gesprekstijd mee.

Armband voor mobiele telefoon

Ontwerper Tao Ma heeft een mobiele telefoon in een polsbandje ingebouwd. Als er een oproep binnenkomt, trilt de armband. Om een telefoontje te ontvangen of een sms-bericht te lezen, moet je de armband uit je hand halen en hem als telefoon gebruiken. De bedieningsknoppen zijn gemaakt in de vorm van stenen. Wordt geleverd met stijlvolle koptelefoon.

Mobiele telefoon - polshorloge

Ingenieurs uit Hong Kong bouwden een mobiele telefoon in een polshorloge, wat resulteerde in een ongebruikelijk combinatieapparaat, de SEST M600. Het model speelt video- en audiobestanden af, ondersteunt drie GSM- en 3G-banden en kan korte spraakberichten opnemen. Het gesprek wordt gevoerd via een Bluetooth-headset.

Mobiele telefoon - speler

BenQ heeft een mobiele telefoon onthuld die is ingebouwd in een vierkante mp3-speler. De BenQ Qube Z2 biedt een enorme verscheidenheid aan verwisselbare panelen die kunnen worden aangepast aan uw stemming. De telefoon is uitgerust met een 1,3 megapixel camera en een FM-radio met opnamefunctie.

Mobiele telefoon met ingebouwde projector

LG was de eerste die de LG Burst mobiele telefoon introduceerde met een ingebouwde projector. Een projector aan de zijkant van het apparaat kan een vergroot beeld projecteren op een plat oppervlak zoals A4-papier.

Mobiele telefoon met twee schermen

De unieke smartphone NEC Medias W heeft twee schermen met een diagonaal van 10, 9 cm en een resolutie van 540x960 pixels, die in een "boekje" zijn gerangschikt. In uitgeklapte toestand neemt de diagonaal van de displays toe tot 14,2 cm De displays kunnen zowel samen als onafhankelijk van elkaar gebruikt worden.

Mobiele telefoon met mechanisch opladen

"Als veel gebruikers de rozenkrans of de toetsen op hun vingers willen draaien, waarom zou je hier dan geen gebruik van maken?" Dacht de Russische ontwerper Mikhail Stavsky en bedacht een mobiele telefoon die mechanisch kan worden opgeladen door hem simpelweg aan je vinger te draaien. Er is een rond gat in het midden van de mechanische mobiele behuizing om een pin in te steken.

Zonnecel telefoon

De mobiele telefoon ZTE s312 heeft geen elektrische kabel en stopcontact nodig, omdat hij wordt aangedreven door zonnepanelen. De telefoon heeft GPRS en FM-radio. Direct na zijn intrede op de markt behoorde dit model tot de meest milieuvriendelijke apparaten ter wereld.

Mobiele telefoon voor moslims

Illkone (Turkije) en Harf Information Technology (Egypte) hebben de mobiele telefoon voor moslims uitgevonden. De ingebouwde spraakfunctie herinnert de drager aan het begin van het gebed en het kompas geeft de locatie van Mekka aan. Ter nagedachtenis aan de gadget - de koran in verschillende talen en de maankalender, op de behuizing een gestileerd oosters patroon.

Muggenwerende telefoon

De Pantech Mosquito Repellent mobiele telefoon zendt ultrasone golven uit die muggen en andere bloedzuigende insecten afstoten. Anders is dit een gewone mobiele telefoon met een display van 6,6 cm diagonaal, een mediaspeler en een camera van twee megapixels.

Aanbevolen: