Nokia 2 Is De Meest Betaalbare Smartphone Van Nokia: Review

Inhoudsopgave:

Nokia 2 Is De Meest Betaalbare Smartphone Van Nokia: Review
Nokia 2 Is De Meest Betaalbare Smartphone Van Nokia: Review

Video: Nokia 2 Is De Meest Betaalbare Smartphone Van Nokia: Review

Video: Nokia 2 Is De Meest Betaalbare Smartphone Van Nokia: Review
Video: Обзор Nokia 2 (HD) 2024, Mei
Anonim

De Nokia 2-smartphone werd aangekondigd op 31 oktober 2017. Gedurende een korte tijd van zijn bestaan slaagde hij erin een groot aantal positieve recensies te ontvangen. Hoewel er ook negatieve recensies zijn. Laten we proberen erachter te komen wat goed en slecht is aan deze smartphone.

nokia
nokia

Kenmerken van Nokia 2

Nokia 2 ds black ta 1029 is een betaalbare smartphone met acceptabele specificaties. In orde dus. Klassieke uitstraling, kleuren ook. Het model kan worden gemaakt in twee versies van zwart (koper en mat) en zilver. Het lichaam is gemaakt van een aluminiumlegering. De afmetingen van het toestel zijn 143, 5x71, 3x9, 3 en het gewicht is 162 gram. Niet erg licht, zelfs grotere gadgets zijn ook lichter. Het scherm is vijf inch met een resolutie van 1280 bij 720 pixels en een beeldverhouding van 16 bij 9. Het display wordt beschermd door Corning Gorilla Glass 3. De smartphone maakt gebruik van het Android 7.1.1 Nougat-besturingssysteem.

Qualcomm Snapdragon 212 MSM8909 v2. Zijn kracht is voldoende voor alledaagse taken, maar heel weinig voor het oplossen van serieuzere, bijvoorbeeld "zware" games. Het RAM-geheugen is slechts 1 gigabyte en het ingebouwde geheugen is 8 gigabyte. Uitbreidbaar geheugen met micro-sd tot 128GB. Daarnaast is er een apart slot voor de geheugenkaart en 2 slots voor simkaarten. Er zijn geen gecombineerde slots, zoals bij de meeste moderne modellen. Het model Nokia 2 ds heeft een Dual SIM-systeem.

De hoofdcamera is 8 megapixels. Er zijn zelfontspanner, belichtingscompensatie, burst-opnamen, ISO-instellingen, autofocus, digitale zoom, HDR-opnamen en andere. De camera aan de voorkant is slechts 5 MP. Er is bluetooth en wifi. Niet-verwijderbare batterij met een capaciteit van 4000 mAh. De batterij gaat meer dan 48 uur mee. Bedraad opladen via micro-USB-connector. Er is een koptelefoonaansluiting en verschillende sensoren (lichtsensor, naderingssensor, kompas en andere). Dit zijn de simpele kenmerken van de nokia 2.

Nokia 2 gebruikersrecensies en prijs

De Nokia 2-smartphone kan worden gekocht voor gemiddeld 7.000 roebel. De kosten variëren van 6100 tot 7900 roebel, afhankelijk van het winkelnetwerk en de regio. De prijs is erg budget. Maar onder het merk Nokia zijn er altijd budgetmodellen naast dure verschenen, dus er is niets verrassends aan het uiterlijk van zo'n budgetmodel. Het is de prijs die kopers in grotere mate aantrekt. Naast de prijs heeft dit smartphonemodel nog andere positieve aspecten, bijvoorbeeld een zeer ruime batterij. Het opladen van zo'n krachtige batterij gaat erg lang mee. Aangezien het model nog niet zo lang geleden is uitgebracht, zou de consument geen problemen moeten hebben met de aankoop. Zo'n smartphone is te vinden in elke mobiele telefoonwinkel.

Reviews van de Nokia 2 telefoon zijn overwegend positief. Gebruikers prijzen de telefoon om zijn lage kosten, mooie uiterlijk en goede montagekwaliteit, die precies passen bij dit eminente merk. Daarnaast valt de relatieve kwaliteit van de op het eerste gezicht nogal zwakke camera op. Ze merken ook de heldere, sappige kleuren van het scherm, voldoende snelheid, vochtbescherming van de behuizing op. Maar bijna iedereen die dit model van de Nokia-smartphone al heeft gebruikt, "scheldt" het uit voor de kleine hoeveelheid RAM.

Inderdaad, 1 gigabyte RAM in 2018 ziet er erg grappig uit. Maar dit zijn de budgetmodellen. Wanneer een of ander gadget wordt gekocht, wordt er gewed op de hoge kosten en de aanwezigheid van geavanceerde functies of op de budgetprijs. In het laatste geval moet je een vorm van gemak opofferen. Maar Nokia 2 is eerder ontworpen voor een onervaren gebruiker die een smartphone alleen nodig heeft voor communicatie. Als het doel van het gebruik van het apparaat een andere taak is, is het de moeite waard om te zoeken naar een meer geavanceerd model tegen een hogere prijs.

Aanbevolen: